Mhrbnnn vallahi sabah bir uyandım iyidim aslında bişeyim yokttu 36+6 o gece aşırı göğüsümğn altı ağrıdı yani dehset duramadım daha öncede oldu 2kez geçti ama bu gecmedi hastaneye gidene kadar istifrq ettüm 5-6 kez zorladım yani anlıcanız Dahiliye baktı bişi yok dedi kadın doğum baktı nst normal sancı yok serum taktı iyi oldum eve geldim yattım sabah oldu tuvalete giitim geri geldim nişan suyla berber geldi hemen değil 1saat sonra hastaneye gittim yavaş yavaş aradım cünkü bilinçli bir saat sonra gittim baktık hersey normal bebek haftasıyla uyumlu doğum pozisyonunda doktor dedi zaten kusmayla ıkınma oldu doğum olabilir gözlem kontrol derken yattık suni sancı aldım ortalam yarım saat suni sandından sonra. Doğum yaptım şükürler olsun normal yaptım kesiğim var acılmam en son 4santimdş sonrası bakılmadan normal doğuma alındım zaten çok farklı bi duygu yani Allah herkeze nasip etsin dopum yapcaklara yardım etsin yani böyle daha bir sürü detay var gercekten bi anda olmuş gibi gözükğyo ama hepsi çok güzel