Eda42_ Dilekylmaz Ooo maşallah gözün aydın olsun canım ne güzel artmış ohhh bebeğin seninle artık kötü düşünme ne güzel hamilesinn 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🥰🥰 Allah’ım hayırla sağlıkla herşey yolunda devam etsin inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
Eda42_ Dilekylmaz Sen şimdi kaç haftalık diye düşünme geç döllenme olabilir iki gün sonra tekrar kan ver inşallah yine artış olur beş on gün sonra da keseyi görmeye gidersin inşallah şimdi bu değer ile henüz bebek görülmez
Dilekylmaz Dün gece adet ağrısı gibi ağrım oldu baya belimde de bir de öğrendiğimden beri lekelenmem var
Dilekylmaz adatuna 28 kasımda gitmiştim Progestan verdi ama ilaçtan sonra arttı sanki leke bir de Coraspin kullanıyordum dün bıraktım malesef
Eda42_ Dilekylmaz Çok şükür yeni hamileyim canım tabi ki ederim sen içini ferah tut elem neşrah süresini oku el Musavvir çek bol bol evladın tutunmuş ne güzel herşey yolunda gidecek inşallah amin amin
Purple95 Beta artışı güzel görünüyor ama geç döllenme olmuş 5 haftalarda daha fazla olur betanız. İnşallah güzel haberler alırsınız doktordan sonrasında ayaklarınızı dikip yatın sadece lavabo ihtiyacınız için kalkın.