Merve8155 Kizlar degerleri bu sekil olup hamile kalan var mi ya da benim degerlerim normal mi tsh 1.3
Tutar13 Canım benimde adetime 11 gun vardı dun kan testi verdim 1 haftadır yogun kasık agrım vardı betam 1.20 cıktı suanda 10 gun var adetime bakalım 1hafta sonra tekrar kan testi yaptırcam.
bnnryksl Merve8155 10 ve altı oldugu sürece sorun yok benimde fsh 9 lardaydı şimdi gebeyim doktorumda normal demişti tabi ama sizde kendi kadın dogumcunuza degerlerınızı gosterın tabi
Merve8155 bnnryksl bende bi kere hamile oldum 9 haftalikken kalp atisi olmadi 6 haftada kalmis kurtaj oldum kasimda 1 sene oldu 6 ay istemedik 4 5 aydir istiyoruz ama hala kalamadim biraz kafama cok takiyorum ustumede geliyolar stres yapiyorum
bnnryksl Merve8155 cevap versene kız neden ağızlarına bakıyorsun bizim istememizle değil Rabbimin nasip ettiği zaman olur de bırak konus susma sustukca daha üstüne gelirler
Merve8155 bnnryksl veriyorum vermez olur muyum ama yine de etkileniyorum sanki baski var ustumde gibi ne zaman ne zaman gibi
bnnryksl Merve8155 hayır öyle bırsey dusunme senın elınde olan bir durum degıl istersen yumurta gelıstırıcı hap + çatlatma iğnesi kullan doktor takibinde ben o sekılde gebe kaldım
bnnryksl Merve8155 doktor kontrolsüz sağlıklı degıl yumurta takibi yaptırmak gerekiyor cunku kist sorunu yasanabilir kendi kendine kullanıldıgında