GamzeTopluKk Maztug_ kendini kasmazsan çok bir ağrı olmuyor.. acilman var mı yok mu diye Dr kontrol ediyor alttan
prensesannesi1234 Maztug_ canım bende yapdırdım agrı olmuyor canın yanmıyor bile kasmadıgın sürece kasarsan kendini agrın olur
shtngstr Maztug_ 2 parmakla yapılan 3 4 dakikalık bi işlem. Vajinaya parmaklarini yerleştirerek ölçüm yapıyor. Hiç zor bir şey değil 4 gün önce oldum azıcık bi sızı dışında bir şey olmadı kasmamak gerek tabi
Hknbsr Maztug_ kendini kasma canım ufak ağrısı oluyor ama emin ol dayanılmayacak birşey değil. Bizler normal doğum istiyoruz buna acı bile denmez yanında 😊
Mimnak prensesannesi1234 ben hamile kalmadan önce böle ultrasyon cihazı gibi bişeyle vajinamdan yumurtalıklarımı kontrol ettirmek durumunda kalmıstım. Gerçi o aleti kremliyor doktor falan çok acı duymamıstm açıkcası onun gibi bir şey mi çatı muayenesi?
prensesannesi1234 Mimnak yok canım doktor 2 parmagıyla bakıyor acılman var mı yok mu diye o dediğinde benim bildiğim kadarıyla rahim agzı kısalıgı var mı diye bakıyolar
Mimnak prensesannesi1234 bilmiyrmki belki rahim agzınıda o şekilde ölçüyordurlar. Ama o cihaz doktorun 2 parmağından çokdaha kalın 😂
GamzeTopluKk [bilinmeyen] evet erken doğum riskim var ,açılma takibi için şu ana kadar 5-6 kez yapıldı
GamzeTopluKk [bilinmeyen] 36+4 de kontrol vardı , karnım sertleşmişti nstde sancı çıkınca Dr çatı muayenesini yaptı 1 cm açıklık vardı , şu an 37+3 ve açıklık 3 cm kadar bekliyoruz , Perşembe günü tekrar bakacak Dr, ilk kendimi çok kastim acıdı ama diğerlerinde derin nefes alıp verince o kadar bir ağrı olmadı , kanama oluyor hafif o da korkulacak birşey değil , bilemeyince nişanım geldi sandım hatta 🤣
GamzeTopluKk [bilinmeyen] yok canım sadece kanama oldu muayeneden kaynaklı , Dr a sordum ben onu haftası bitip günü geçene daha farklı yapiyorlarmis muayeneyi bu yaptığım açıklığını takip etmek için dedi toplamda 5 kez oldu çatı muayenesi daha tık yok bnde 🤣