Cinsiyet_tahmini sacmalamakizim ama kuzum dediğim gibi sistem oturmamıştı daha denetim yoktu çok fazla hatta bizim bebek yoğun bakıma alındı eşim yoğun bakıma girmiş düşün diyor ki elini tutuyorsun her kapı açılıyor hiç denetim yok diyor. İçeriye kadar girmiş bebekleri görmüş hemşire gelmiş ne işiniz var burada diye yasak demiş 😂 suan sistem oturmuştur bence yani kalamayabilir yanında bizimki de gizli kalmıştı zaten yoksa yasak ama yanımdaki kadının kocası da kalmıştı mesela
sacmalamakizim Cinsiyet_tahmini Denetim olmaması iyi bir şey değil bence, hiç güvenilir değil yani, bence şuan daha sıkı güvenlik önlemi vardır, yani öyle olsa daha iyi olur. Teşekkür ederim bu arada bilgilendirdiğin için. 😊😍
Cinsiyet_tahmini sacmalamakizim hemşireler geliyordu çıkın artık ziyaretçi saati değil diyorlardı tamam çıkacağım diyip kalmaya devam ediyorlardı 😂
sacmalamakizim Cinsiyet_tahmini İyiymiş valla acaba özel vip odaları varmıdır, bazı devlette oluyor orada refaketçi eş kalabiliyor. 🤭
Mhtpdrmz06 sacmalamakizim ay bakalım bizim ne zaman olucak bi yandan 39 olsn diyorm bi yandan 38 olsun doğsun artık diyorm 😍 hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinlerde
sacmalamakizim Mhtpdrmz06 Önemli olan sağlıklı olmaları, çıkan haberlerden sonra inşallah zamanında doğar diyorum, yoğun bakımda kalmasını hiç istemiyorum. 🥹
Cinsiyet_tahmini sacmalamakizim aynen katılıyorum bana olan artısı eşimin yanımda durabilmesiydi sadece 🥰
Mhtpdrmz06 sacmalamakizim aynen aynen kesinlikle rabbim sağlıkla kucağımıza aldırıp evimize gitmeyi nasip etsin de ne zaman doğarsa artık
sacmalamakizim busra0501- Valla bilmiyorum orasını canım anlamadım. Neyse sağlıkla doğsunlar da inşallah. 😍