ezgisanlikose Kızlar selamlar, Aslıhan hocaya takipli olan veya doğumunu onunla gerçekleştirmiş olan var mı acaba? Birebir tecrübe etmiş insanlardan dinlemek daha faydalı olabiliyor.
kalocwom ezgisanlikose Bende randevu aldım ama pek bir bilgim yok, gittiğimde yaklaşımına bakacağım. Giden varsa bilgi verebilirse mutlu oluruz
Damlademir ezgisanlikose düşük yaptığım zaman doktorum gelene kadar o baktı çok soğuk bir doktor memnun kalmadım iğrenir gibi uzaktan bakıyordu
ezgisanlikose Damlademir Yaa gerçekten mi çok geçmiş olsun öncelikle, benim de randevum yarına ama hemen bir önyargım oluştu siz böyle söyleyince
ezgisanlikose rdemirci O zaman hiç gitmeyeyim boşuna o kadar para gitmesin Sibel hocayı da iyi diye duydum ondan sıra bakayım bulabilirsem eğer. Siz Aslıhan hocaya mı takipliydiniz
ezgisanlikose Damlademir İptal ettim randevumu teşekkür ederim bilginiz için. Sibel hocaya aldım. Formda gayet iyi yorumlar var kendisiyle alakalı ama bakalım nasıl geçicek
Damlademir ezgisanlikose Sibel hanımdan memnun kalırsınız benim tahminimce ben yolumu ayırdım kendisiyle
Damlademir ezgisanlikose düşük yaptım 18 hafta lekenmem var dedim 2 kere çağırmadı beni hiç normal olabilir dedi dinlen geçer vs üstüme çok düşmedi cimere şikayet ettik hatta ama iyi bi doktordu beni de şaşırttı