rosatue kubrasal99 Deterjan siveno baby çok çok çok tavsiye ederim. Şampuan ve losyon için performans içerik değerlendirmesinde özellikle yenidoğan döneminde Mustela tavsiye ediyorum. İlerleyen dönemde bioderma da önerebilirim.
Nazo77 kubrasal99 ABC bebek deterjanı buldum yerel markette onu aldım.Şampuan ve losyon olarak Minoris tercih ettim.Pişik kremide Instagramdan bir sayfadan aldım doğal yağlardan oluşan katı bir krem o umarım memnun kalırım hayırlısı.En farklı markaları yazan benim galiba haha😅
Bnguuu_102 aryadeniz25 ben daha almadım canım benim ama siveno ve evvahe doğal bu sayfalardan alıcam inşallah ☺
Fatmagvn Anneolmak__ kokusu yoktur muhtemelen, henüz kullanmadım. Doğuma daha 5 ayim var 😊ama 6 yaşındaki oğlum için alacağım güvendiğim bir site 🌹içinde kimyasal parfüm vs olmadığı için koku da yoktur
yaseminyaldiz Şampuan losyon ecowell deterjan ecos3 içeriğin doğal olması benim için aşırı önemli hele bebeğimin direkt cildine süreceğim şeyde o yüzden çok araştırarak aldım ve memnun kaldım