Sansan kubrasal99 kiyafetleri için e bebek bayb me aldım deterjan yumuşatıcısını uni bayb bayb me markasının toz leke cıksrtıcısı çok iyi kendi kiyafetlerimde bile kullanıyorum . Bebek için şampuanda mustela kokusu çok güzel
Cybermom kubrasal99 ben de deterjan ve biberon temizleyicisini siveno aldım. Şampuan ve pişik kremi için organik sertifikası bulunan pureseed natural aldım. Doğal ürünler organik ürün demek olmuyor organik ibaresi var ise mutlaka üzerinde organik olduğuna dair standart amblem olmalı. Buna dikkat edilebilir. Ayrıca pişik için öncesinde mustela almıştım ama onun çok işe yaramadığını duydum bir çok kişiden.
Sazenin Deterjan olarak e bebeğin kendi markasını aldım çok da güzel kokusu, leke çıkarıcı da ordan aldım onu bi kaç kez kullandım büyük kıyafetlerinde de işe yarıyor. Granülü yenidoğana önermem çünkü kalıntı bırakıyor ekstra durulma yapmak lazım her seferinde. Şampuan bebek yağı ve pişik kremini sebamed aldım. Hepsiburadada indirim takip etmiştim baya iyiye geldi. Mustelaya bir türlü ısınamadım, sebamedin güneş sütünü falan da kullanıyorum memnunum
Bnguuu_102 Akinmerve1 şampuanının içeriğini okudum siveno daha temiz geldi yoksa ben de evvaheden alacaktım bilemiyorum yanılıyorda olabilirim aslında ama 🤷♀️
e_blue_sky_a kubrasal99 cilt bakım ve şampuan a dair herşey mustela. Çok bereketli üstelik 10aylık şuan 2.aldıklarım bitti iki kez aldım. Sıveno varla, yok arası bşy ben beğenmedim ilk yıkamayı sıveno ile yapmıştım. Şimdi green clean dan devam. Biberon temizleyicisi unıbaby içeriği temiz üstelik fiyatı uygun. Leke çıkarıcı bulamadım
merylii_ kubrasal99 çamaşırları için siveno bebek çamaşır deterjanı, emzik biberon vs için siveno biberon temizleyici, bebeğim için de şampuan, losyon, bebe yağı ve pişik kreminde mustela markasını tercih ettim, hepsinden çok memnunum
tatlibebegim_ merylii_ aa seni hatırladım benden 2 gün önce doğum yapmıştın sanırım dsha önce konuşmuştuk
merylii_ tatlibebegim_ evet bende hatırladım büyüdü mü oğluşun yanlış hatırlamadım değil mi oğlun olmuştu 😂
tatlibebegim_ merylii_ evett 7 aylık olduk büyüdü senin bebiş büyüdü mü ismi gökle başlıyodu dimi devamını unuttum😆ek gıda nasıl gidiyo epeydir aktif değilsin