Gunduzanne Kızlar 30 haftalık hamileyim iştahsızlık yaşayanlarınız var mı ? Bu durumu gidermek için neler yaptınız
Sergul1425 Gunduzanne bnde 28 haftalığım başından beri hep iştahsızlık var normalde de zayıf ve iştahsız biriyim
Elfelf475 Gunduzanne bende de tam tersi tam 30 olacak yarın ve yemek yeme isteğim arttı. Çünkü havalar bozuk iki gündür evdeyiz 🤦🏻♀️
Gunduzanne Sergul1425 bebeklerimiz nolucak biz bişey yiyemezken.. ya benim bildiğim hamilelerin önünden bi tabak kalkar öbür tabak gelir ama ben zar zor kalkıp yemek yiyorum yani tadı tuzu da yok sanki yediklerimin
Sergul1425 Gunduzanne bn yine de bebeğim için gün içinde süt yoğurt muz kuruyemiş yiyorum umarım çok zayıf kalmaz bebeğimiz😊
Gunduzanne Elfelf475 boşver ye şurda ne kaldı sanki sağlıklı şeyler ye ki kilo da alsın. Benim çok kapalı napıcam bilmiyorum
Elfelf475 Gunduzanne bazen geçici olabiliyor öyle benim de 27 lerde öyle olmuştu meyve yiyordum sadece mesela
Gunduzanne Sergul1425 bende zar zor yiyorum annem okadar kızıyo ki o suratla yediğin şeyin bebeğe ne faydası olucak diye😂😂😂
Sergul1425 Gunduzanne bana da hep kızar annem sabah 10.da uyanıyorum o karnında ki ne yazık bu saate kadar aç kaldı diyo😊😊