Nursah2 Gizem0610 kendinizi strese sokmayın. Ben okadar kasmışım ki bende de çıkmamıştı. En son onlar müdahale etti. Siz ağrılarınıza rağmen yürüyün bol bol. Olmazsa da olmuyor çok sorun yapma canım 😅 bebeğin ve sen iyiysen hepsinin bir yöntemi var 😅
AnayimBenAna_ Gizem0610 canım hoşaf iç kayısı dut vs kaynatsınlar bide hurma ye bolca. Kefir içebilirsin bende bunlar işe yaramıştı bide bol yürüyüş
Dilaradenizz0 Gizem0610 bol yürüyüş ve yattığınız zaman sola doğru yatıp bacaklarınızı hafif kıvırın çok işe yarıyor gaz konusunda
Zakine Bende cikarmamisdim gaz ,gelip sorduklarinda evet yapdim dedim amaaan hic biseyde olmuyo problem yapma yaa😂😂
Gizemalp Gizem0610 adaçayı yağı kullanmanı öneririm. İlk çocuğumda lavman yapıldı sırf taburcu olmam için. İkinci doğumum 13 gün önce oldu dogumdan iki saat sonra gaz çıktı lavaboya da gittim
Yeniannelerburda Gizem0610 Ben saatlerce yürüdüm. Çünkü uzaninca sırtıma ve göğüs kafesime sıkıştırma yapıyordu narkoz etkisi nefessiz kalıyordum. Çok aşırı yürüdüm hemşireler bile bu kadar yürümeyin dikişler zarar görmesin demişti. Ama ona rağmen gazım çıkmadı lavma yaptılar ertesi sabah . Çıkmayınca çıkmıyor cnm