Fundaaaa46 Ay durduk yere wc için uyandım ve mide yanmam başladı ya uzanamıyorum uzanınca daha kötü oluyor aglıcamm
Baby_ygt Fundaaaa46 bende her gece 5 te alarm kurmuş gibi tuvalete kalkıyorum sonra midem yanıyo yatamıyorum öğlene kadar öğleden sonra da uyuyorum gece uykularım çok az uykumda çok düzensiz😞
AnayimBenAna_ Fundaaaa46 annem yıllardır mide hastası. Böyle olunca üç yudum ılık süt içerdi iyi gelirmiş ama işe yararmı bilemedim
Cinardic Fundaaaa46 süt için benim sürekli yanıyor bide 2 yastık koyuyorum üst üste geçene kadar uykum gelene kadar onda yatıyorum sonra teke düşürüyorum
Gamze_gamze Fundaaaa46 Ben de hergün sabah mamazı vakti illaki uyanıyorum idrara sıkışık vaziyette. Sonra midem yanıyor soğuk süt içiyorum birkaç yudum hemen alıyor. Ondan sonra da çocuk tekmelemeye başlıyor hepten uykum gidiyor iki saat
Fundaaaa46 Baby_ygt kaçıncı haftadasınız ben 35🥹 doktora henüz danışmadım gaviscon yazdıracağım böyle devam ederse yandık çünkü
Fundaaaa46 AnayimBenAna_ evet içiyordum bende biraz işe yarıyor da işte tamamen de kesmiyor 10-15 dk sonra geri geliyor
gokce-17 gaviscon içiyorum ben de inan her yerde bir şişe var kafaya dikiyorum artık süt içiyorum yoğurt yiyorum ama bellirli bir zamandan sonra tekrarlıyor dogurunca rahatlayacagiz kizlar 😂😂
Ozgesylrr Ben çok uzun süredir yaşıyordum her şeyi denedim. Süt soda tahin hiç biri tam işe yaramadı ama kesin çözümü buldum. Bir çay kaşığı Karbonatı yarım çay bardağı suyla karıştırıp içiyorum mışıl mışıl uyuyorum deneyin bana dua edersiniz.