Herkese iyi geceler,sonunda buraya doğum hikayemi yazmak nasip oldu. Benim için çok travmatik bir şekilde ilerledi ama çok şükür kızım sağ salim kucağimda ve sütümü içiyor. Okuyanlar bilir kızım bastan beri hep ters geliyordu ama ben umudumu kaybetmedim israrla sezeryan olmak istemediğimi söyledim ama 38+0′da doktor bebeğin gelişiminin durduğunu ve acil olarak ameliyata alinmam gerektiğini söyledi. Risk çok ve bebeğinin karnında ölme ihtimali var dediği için kabul etmekten başka carem kalmadi. Ameliyat günü spinal iğne en çok korktuğum şeydi ama düşündüğüm kadar canım acımadı hatta basarisiz oldu uyuşmadi iki üç kere denediler yani ağrıyı üç kere yasadim ama yinede o kadar korkunc bir agri olmadi. Uyuştuktan sonra tansiyonum düştü bayılacak gibi oldum ama bir 5 dk sonra toparladim yani olur da o an öyle olan olursa derin derin nefesler alsin geçiyor. Sonra zaten baskıları falan her şeyi hissediyorsunuz ben o anlarda Allah var çok korktum kaburgama baskı yapıldı oda çok korkunçtu ama neyseki eşim yanibasimdaydi ve beni sakinleştiriyordu ve doktorlar çok iyiydi hepsi gelip moral veriyordu. Sonra doktor içerideyiz dedi burasi yurt disi ve o yüzden an be an bilgi veriliyor arkadaşlar bebek 2 dakika sonra burada dedi ve gerçekten 2 dakika gecmedi bebek burada dediler ve kızımı gösterdiler o an dünya durdu sadece ona odaklandım. Çok şükür sağlıkla doğdu. Dikiş sonrası agrilar oluyor,ilk yürüyüş çok zor benim yarama drenaj yaptilar çok korkunctu o kablolar rahmim fazla kasildigi için çok fazla kan kaybetmisim buda yaraya kablo takmak zorunda kalmalarina neden oldu ve beni en çok zorlayan oydu.Şu an hastanede 4. gecem kızımin altini değistirebiliyorum hafif hafif yürüyüş yapıyorum. Bir şekilde acı geçiyor yani cesaretinizi kaybetmeyin ve eşimle burada yalniz basimizaydik doğuma sadece ikimiz gittik her şeyimizi tek başımiza hallettik ne anne ne baba ne kardeş.
Sartlarin kiymetini bilip şükür etmeyi bilelim. Rozam 28 Kasim saat 11 30 da doğdu hayatimin hem en zor hem en güzel günüydü. Rabbim geride kalanlara merhamet etsin. Sorulariniz varsa seve seve cevaplarim.