aybikannesi Kızlar merhaba özellikle tesettürlü olanlar nasıl pijama tercih ettiniz ben 3lü takım düşünüyorum ama kısa kolmu tercih etmeliyim yoksa uzun kolmu emin olamıyorum sabahlık olarak zaten uzun olucak
Enfal_06 aybikannesi suwenden 3 lü takım almıştım pentiden de gömlek tarzı pijama takımı almıştım gecelik aldım ama giymedim doğumdan sonra üşüdüm
Fatmaacylnn aybikannesi bence bir kalın bir ince alın bazısı çok üşürken bazısı çok terleyebiliyormuş nasıl olacağımızı bilemediğimiz için ikisini de almakta fayda var gibi benim 5 şubatta doğumum görünüyor öyle yapacağım 🥰💕
Pinar06- aybikannesi 3 takım aldım doğumhaneden çıkınca çok üşüyorsun çok kanda kaybediyorsun kış hamileleri uzun kol tercih etmeli zaten inceler https://ty.gl/ovo7oacjfkzpc bunu kendiniz bi foto çekimi yapacağız eşimle o yüzden aldım kadife gibi önden dügmeli 2 takım aldım
aybikannesi Bebeğimle eşimle hastanede kendi kendimize bir kaç güzel fotoğrafta çekmek istiyorum ama hem şık hem sade hem çekime uygun bisey bulamıyorum
Enfal_06 aybikannesi hastanede klima açık olmasına rağmen üşüdüm Eylül’de doğum yaptım sezeryan sonrası yürüyüş yaparken uzun kollu sabahligimi giyiyordum odaya gelince çıkarıyordum üstüme örtü örtüyordum anlam veremediğim bi soğukluk oluyordu doğumdan sonra oluyormuş çoraptan giymiştim 1 tane uzun kollu al bence
aybikannesi Fatmaacylnn evet iki takım koymak daha iyi gibi benimde Şubat sonu gözüküyor sağlıkla kucagımıza alırız inşallah 🥰
Sevgikelebegi777 Ben de karar veremedim bir de gecelik mi olmalı pijama takımı mı ? Doğum şeklimi bilmiyorum çünkü çocuk karar verir dediler . Her iki doğum şeklinde de pijama rahat olur mu gecelik mi almalıyım