Brgmde Göbeğmn ortası sağ tarafı Bebek karnımı itiyor gibi olyor poposunu dayıyor gibi kasıklarıma hafif bi ağrı girdi şimdi toplanma sertleşme gibi olyor böyle sonra geçiyor olyor ama sürekli oluyor yaşayan varmı 28. Haftamdayım bugn aniden başladı
ezgickm Brgmde canım merhaba benimde işk gebeliğimde olmuştu magnezyum eksikliği yapabilir demişti doktorum hiç de rahat durmazdı oğlum hep derdim bu haftsını doldurmaz durmayacak diye😅 tam 36+6 da suyum geldi tahminimdeli gibi😅 kontrol gününe daha varsa yinede önden gidip bir muayene olup fikir al derim
bkdusunenanne Brgmde yalancı kasılmalar normal bence ben 17 ye girmek üzereyim banada arada sertleşme ağırlık olıp geçiyo
Eboz Brgmde içinizde suphe varsa bebegin durumuyla ilgili doktora gozukun ama bazen bebekler bir yere toplanır tas gibi iter ayaklariyla kasık bolgeye baskı yapar
Nurellaaaaaaa1212 Brgmde canım sen evhamlanıyorsan hastaneye git. Rutininizi sen biliyorsun çünkğ hareketlerinin durumunu sertliğini vs. Rahatsız eden bi durum varsa hem için rahat eder git bi doktor görsün
yrncgl Bence yatın dinlenin yatınca geçer inşallah, gece bir şey olursa gidersiniz zaten Allah korusun. Endişelenmeyin dua edin uyuyun bende de öyle olmuştu uyuyunca geçmişti 🤍
Brgmde yrncgl güniçerinde sürekli olmuşmuydu kasılma baya cok oldu uyudum kalktım şuan az az gene var karnımda magnezyum iceyim bi insallah sabaha geçmiş olr
Brgmde Eboz acaba bugün sırtınımı döndüki sürekli her harekette sırtını dayadı 2-3 dk da bi hissettşm çünkü kasılma gibiserfleşme
yrncgl Brgmde nasıl oldunuz daha iyi misiniz, magnezyumu her gün için bence akşamları. Benimde kasılmam çok oluyordu aniden kitleniyordum ama azaldı çok şükür magnezyumdan sonra
Pinarkorkmazer Brgmde uzun süre geçmezse sancı olabiliyor veya bebek stres altında kalabiliyor en sağlıklı bilgiyi doktor verir burda herkesin tecrübesi kendine özel Allah sana sağlıklı bir şekilde bağışlasın❤️
Brgmde Pinarkorkmazer anne stres yapınca kasılma oluyormu oekş oyüzden mi bebek stres altında kalyor. 6 gün önce nst takıldı sancı yoktu tekrarmı gidym acaba
Pinarkorkmazer Brgmde anne stres yaparsa bebek de stres altında kalır ama sizin şimdiki kasılma şeklinizi bilemiyorum benim dört beş gün boyunca kasılıyordu karnım sizin bebek tekme atıyor mu
Brgmde Pinarkorkmazer evet atıyor dünden beri kasılıyor. Şuan stres yaptığıma okadar üzüldümki boşsebeplere stres yapnxa bebek etkilenmesi çok kötğ birşeymiş🩷
Brgmde Pinarkorkmazer sizin öyle olunca nasıl geçiyordu 🩷 dört beş gün kasılma şeklinde gelip gelip gidiyormuydu ağrısızı yok sadece böyle bianlık gövek deliği yanı sağ tarafımda bi sertlik hissediyorm kasılma sonra geçiyor kısa sürede ama sürekli oluyor gerçektende bugn stres yapmştm ondan sonra olmş olablr demekki
Pinarkorkmazer Brgmde sizi telaşlandırmak istemem ben gitmedim doktora herkes bana normal dedi ama bebeğim bu dört beş gün kasılmanın sonunda karnımda vefat etti 38 haftalıkken. Bebek kendi sıkıntısından dolayı stres altında kaldığı için aslında bana uyarı veriyormuş ama bilemedim ben maalesef. Tekmeleri çok hafifti karnımda dönmesini hissediyordum
Brgmde Pinarkorkmazer başınız sağolsun çok çok üzüldüm. Bebeğim vefar sebebi doktorlar strese girmesimi diye söyledi cennette beklesin kuşunuz inşallah🩷
Brgmde yrncgl doktora geldim kuzum Sabah mg icince biraz geçmişti ama icim rahat değldi bakıldı açılma fln yok simdi nst takıldı