Sevgilimmmmmmm Aeell evimizin iki tarafı da bahçeli ben alt kattayim girmiş bir yerde. Hala mutfagimda herkes uyumuş diye müdahale edemiyorum eşim kalktı bir şey yapamadı uyudu 🤮😬
Melosum34 Aeell kız cinsiyet öğrendin mi nasıl durumlar seni arıyorum bende dünür olduk hal hatır sormak yok hiç 😀
Aeell Sevgilimmmmmmm korkmayın gordugunuz yerden cıkmasına musade etmeyın kapısını kapatın sıze ve evdekılere zarar vermesin cocuk varsa cok dukkat edın buyukmu
Sevgilimmmmmmm Aeell bilmiyorum tümunu görmedim. Dolabın üstünden ses geldi kafamı kaldırdım yarısı göründü kaçtım zaten. Evde eşimle tekiz. Kapattım kapı altlarını da insallah çıkar ya 😐
Aeell Melosum34 kız hıc sorma sekerim dusmuyo hastanede yattım 15 gun tekrar yatıs ıstendı bebegin cınsıyetı suprız olacak bakalım
Aeell Melosum34 Hayırlısıyla kucagımıza Alalım Rabbim gununde saglıklı gelmeyı nasıp etsın Yüzdük Yüzdük kuyruguna geldik biraz daha sabır
Aeell Sevgilimmmmmmm Ay benim en korktuğum hayvan ya sabah ilaç falan al pis hayvan nasıl cıkmıs mutfak dolabının Üstüne İlacları satılıyor esın alsın koysun