Luna93 dika Cok normal evet oluyor… can tasiyoruz, hormonlarımiz, girenler, cikanlar ayni degil… bebegin sivilari vs de ciktigi icin temiz seyler geri bebege gidiyor, kotu seyler bize gecip atiliyor =))
dika Luna93 olabilir dediğiniz gibi bir an korktum ciğer geliştirici vurduğum için acaba doğum belirtisi mi diye aklımı kurcaliyordu inşAllah normaldir Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Civcivimmbenim dika bende sekizinci aya girdiğimden beri fark ettim benimde idrarımdan değişik bir koku geliyor 🫣
dika Civcivimmbenim ya sizde fark ettiniz acaba bebek büyüdüğü için olabilir mi normal de çok dikkatde ederim o şeyleri olsa hemen doktora giderdim başlarda yasadim ama geçti bir daha olmadı bakalım cuma günü doktor kontrolüm var
Fatmaacylnn Yorumların hepsini okudum benimle aynı olan hiç yok ya da ben görmedim 23 yaş 30+5 Erkek bebiş 💙😍
dika DENIZ_55 aynen öyle doğduklarında o sıkıntıları inşAllah unutacağız hayırlısı ile kucağımıza alalım Rabbimden dileğim zamanında sağlıkla kucağımıza almak 🤲🏻🍀
Civcivimmbenim dika inanın bilmiyorum benek büyüdüğü için mi dir ilaçlardan mı dır bilmiyorum artık😅 Geçeceğini bildiğim için abartmıyorum Hormonlardan kaynaklanıyor olabilir Hamilelik süreci işte neler gördük geçirdik Buda geçer Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun 🤲🏻😘
Luna93 dika açılma olayı bebekle alakalı… ilerleyen haftalarda, ayna ile açılmanızın kaç cm olduğunu aşağı yukarı tespit edebilirseniz, ona göre hastaneye gidersiniz =))
dika Civcivimmbenim Allah razı olsun içimi ferah tutuyorum tevekkül Allah diyorum işte erken doğum riskim var ciğer geliştirici vurdum enfeksiyon kapmak istemiyorum bu riskli bu durum bu yüzden korkuda oluyir içimde
busra_basturk dika kıyafetleri çantası herşeyi hazır yıkandı ütülendi sadece bebek arabası ve anne yanı beşiğim ana kucağı falan kaldı büyük şeyler işte gerisi hazır erkenden hazırladım ben
dika busra_basturk benimkiler de hazır bi pijama takımı kaldı kendime Alaçam dedim bir türlü nasip olmadı mağazaya gidip bakmak inşAllah bu aralar onu da hal etsem herşeyim tamamdır
dika Luna93 hiç bilmiyordum böyle birşeyi gerçekten bakıldığını ama yapabilirsen denicem inşAllah herşey normaldir 34 haftami atlatmak istiyorum