dika Ymrtsy teşekkür ederim acaba idrarınızda kötü koku geliyor mu sizinde 8.ayimiza girdik diye mi oldu hiç yoktu bende birden bire oldu dikkat de ediyordum karın altınızda ağrı oluşuyor mu
Ymrtsy dika ağrı bende de var canım ama hiç burnuma kötü koku gelmedi kullandığın vitaminlerden yediğin yemeklerden falan olabilir bence normal
DENIZ_55 dika geçmiş olsun b3n bundan 15 gün önce kokulu kasinti şu geliyor gibi oldu ama vajinal enfeksiyon olmuşum fitil kullandım geçtim ihmal etme bana doktor dikkat et dedi dogumu tetikler vücuttaki enfeksiyon dedi suan iyiyiz çok şükür ama ben progestan kullanıyordum onu sık kullanmam tahriş yapmış ağıza geçtim suan rahatim çok şükür suan 20+6 haftalık olduk
Ebbruc dika enfeksiyon olabilir, enfeksiyon kasıklarda vs ağrı da yapar. Doktorunuza söyleyin bu mutlaka idrar tahlili verin
Luna93 dika Cok normal evet oluyor… can tasiyoruz, hormonlarımiz, girenler, cikanlar ayni degil… bebegin sivilari vs de ciktigi icin temiz seyler geri bebege gidiyor, kotu seyler bize gecip atiliyor =))
Iraz mrvcermeli canım kızlarda sık iliskimi oldu sizin hem oğlunuz hem kızınız varmış o yüzden soruyorum gün asirimi oldu yoksa hemen hergun oldumu
dika DENIZ_55 teşekkür ederim bende progestan kullanıyorum fitil olarak o yüzden çok dikkat ediyorum 6 haftalıkdan beri kullanıyorum şuan 32 haftalığım asla böyle olmazdı geçen hafta ciğer geliştirici vurdum.ondan sonra birden bire bu oldu idarda bir koku ve akıntı da aynı şekilde sıvı şeklinde cuma kontrolüm var o zamana kadar beklim mi diyorum normal mi diye de bilmiyorum sizce
DENIZ_55 dika rica ederim bende 5 haftadan belki kullanıyordum sonra vajinal.agru çoğaldı doktora dedim o zaman 18 haftalıktim vajinal bakti akintin var progestani vajinal kesiyoruz ağızdan al dedi akintin geçmezse bakacagiz dedi sonra eve geldim agrim arttı ben gine gitmeyecektim sonra aşırı derece iç çamaşırı ıslanıyordu vajinamda şişlik oluştu dayanamadım acile gittim bi enfeksiyon var bi yok dediler anlamadım ilaç yazdı gönderdi bende hastan3yi qradim doktorum pazartesi varmis ilacı almadim güvenmedim detaylı bjsey demediği için doktora gittim anlattım ilaç yazdılar bi enfeksiyon var ni yok ben güvenmedim size geldim dedim oda yat karnını aç d3di bebegin iyi merak etme vajinal bakıldımi orda bende evet dedim o zaman ben bakmiyim sik sik vajinal bakilmasi iyi degil dedi sonra ilca yazdı ama bi enfeksiyon var bi yok dediler bende onlara güvenmedim size geldim dedim oda senin durumu biliyorum anlatigina göre vajinal enfeksiyon var bu kanda ve idarede çıkmaz önemli durum bu haftalarda tehlikeli dikkat et dedi biliyorum dogumu tetikelrmis geçmezse dedim evet dedi çok şükür geçti eğer çok kötü değilse bekle kendi doktorundan başkasına guveneme ben şuana progestanu günde 1 tane gece kullanıyorum 😊
DENIZ_55 Hmdylvc aa tutmuş valla bende ocaktan sonra sene olarak 35 oluyorum evet benimde kız bide aynı haftayiz seni takip ediyorum nasıl gidiyor senin hamilelik cankm🥰