Boesie 37+3 haftaligim bugun muayenem vardi nstye baglandim ve 20dkda ⅘ 110 civari sancim cikti bu yuzden doktor acikligima bakmak istedi ve 3cm olmus dogum baslamis dedi. Sabah gel yatisini yapalim dedi sancim devam ediyor ama siddetlenmedi henuz. Kilosu 2800/3000 arasi dedi acaba erken mi bilemiyorum 🥺
Tugceyildirim61 Boesie kilosu gayet iyi bence hayırlısı ile kucağına al inşallah 🙏 son durumdan da haberdar et 😀😀
Adenmom_ Boesie merhaba suyum bittiği için 37+0 da acil sezaryen oldum 3 kilo doğdu kızım çok şükür gayet sağlıklıydı hiç korkmayın
susam_18 Boesie benimde 37+0 doğumum var erteleyebilirsekte en fazla 37+3 falan olur miadını dolduruyorlar sağlıkla gelsinler🤲🏻♥️
Boesie Tazeanne123456 Cok tesekkur ederim🙏🏼 sancim duzenli degil o yuzden hastaneye gidip gitmemek arasindayim 15/20 dkda bir geliyor uzun surmuyor kilosu azmi sizce🥺
Aslanmom1 Boesie Bende 37. Haftadayım nstye daha girmedim perşembe giricem ama ayakta çok kaldıkça kasılmalarım oluyor ve belime ağrı giriyor. Siz sancıları o şekildemi hissediyosunuz acaba ? Kilosu ve haftası normal bence endişelenmeyin. 1 hafta sonrası içim randevu aldık umarım sancım çıkmaz
Tazeanne123456 Boesie 5 dakika altına düşünce genelde gidiliyor ama doktorunuz çağırdıysa yine de gidin bir öngörüsü de olabilir
merveker Tam 5 sene önce 37+3te gece aniden suyum gelmesi sebebiyle acil doğuma alındım, bebeğim 2930 gr 50 cm doğdu, hiçbir sıkıntı yaşamadık😊 korkma güzel anne içini ferah tut hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin😊
Boesie Aslanmom1 Kasilmalarim 2 haftadir vardi ama son 3 gundur belim bacaklarimin arasi ve vajinamin ustunde cok baski ve agri oluyordu karnim surekli sertlesip yumruk gibi oluyordu bugun ultrasonda basini rahim agizina baskiladigini soyledi doktor gelmeye hazirmis erkenci oglusum😂
Dunyam28 Boesie endişenizi anliyorum fakat burada erken deseler mesela dogurmaniz gerekiyor diyorsa doktor yapacağınız başka bir şey yok ki bu sadece sizi sıkıntıya strese sokar. Demek ki sanciniz var ve vakit gelmiş biz erken desek de normal desek de doktorunuz en iyisini bilir. Bunları düşünmeyin yeter ki sağlıkla gelsin gerisi boş 🌼
Serrabade 37+4 te 2890 gram doğdu kızım. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık. Sağlıkla al kucağına inşallah 🌸
Boesie Aseka Benim nstde 20 dakika icinde 4 duzenli sancim geldi yaklasik 110 civari o yuzden muayene etti doktorum 3cm aciklik ile yatisim yapildi
Boesie Aseka Karniniz surekli sertlesip yumruk sekline geliyorsa vajinada baski hissediyorsaniz ve sancilari siklasip suresi uzuyorsa dogum baslamistir
Girlmama Boesie ultrason çok iyi değilse kiloda yanılma payı olabilir ama gayet iyi kilosu umarım kolay geçer bebişini hemen kucağına alırsın 🪻