Canan3 İlkim zorunlu sezaryen ikinciye hamileyim iki hafta sonra doğum olacak inşallah yurtdışında yaşıyorum doktorum normal deneyelim diyor emin olamıyorum Sezaryen sonrası normal doğum yapan ya sa tanıdığınız birileri var mı
1prens1prenses_ Canan3 benim halam yurt dışında İngiltere de İlk doğum sezeryan oldu ikincisi de yolda kendiliğinden doğum kanalına girmiş hastaneye gittinde artık gec sezaryan olmazsın derken normal doğum yapmış birde sezeryan olur diye ondan önce belden uyuşturma olmuş Hiç sancı çekmeden doğum yapmış ☺️
Mini_baby Canan3 bence mümkün rahim yeterince kendini toparlamış bana da 3-4 sene sonra normal doğum yapabilirsin demişti doktorum
Canan3 1prens1prenses_ ayy masallah ne güzel gelmiş kendiglinden 🌸insallah bana da böyle olur epidural her türlü yapılacak bana da sezaryen olsa da olmasa da
GizemCY Benimde ilk doğum zorunlu sezeryan ikinciyi ssvd yapmak istiyorum fakat Türkiye de normal hastaneler sezeryan sonrası vajinal doğum yapmıyor diye biliyorum onun için özel hastaneler ve kliniği olan doktorlar var
Canan3 GizemCY aynen her doktor her hastane yapmıyormuş ben fransadayim doktorum direk kendisi söyledi deneyelim diye