Senanurr37 Hamileliğinde d colefor hapını kullanan var mı kullanıldığında bir sıkıntı olur mu bugün doktor yazdı
SM5534 Senanurr37 Bende kullanıyorum bu ilacı 16. Haftamdan itibaren bende bir sıkıntı yaratmadı doktorum haftada 2 güne çıkardı her doktor farklı fikirde başka bi doktorda bu sıvı olan d vitaminini önermişti ben onu almadım bunu kullanmaya devam ettim
Pelin4160 Senanurr37 3 .ayından sonra haftada iki gün.olarak.kullaniyorum bi ara devit dye ufak.bi şişe vermişti farklı bi dr ama onu her gün içmek.gerekliydi colafor bnm kolayıma geldi doğurmak. Uzereyim hala iciyommm:)
Fbatmbs Senanurr37 bana da verdi hamileliğimin başında d vitamini düşüklüğünden 15-16. Haftaya kadar kullandım ama mide problemlerim arttı d vitamini hassasiyeti de dahil o yüzden bıraktık. Doktorun verdiyse kullan bence
Senanurr37 Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için hamilelikte kullanılmaz diye prospektüsünde okumuştum o yüzden kafam karıştı
birperimasali bana da verdi düzenli olarak kullanıyorum 19. haftadan beridir. her gün içiyorum 25 haftalık şu an benim değerlerim düzelince bebişim de kilo aldı bu sayede