gokcekocyigiit Evin_450 uyku, su, mümkün oldukça stresten uzak durmak, her besinden yeterli vitamini almak, ekstra süt çayları da var, e bebekten alabilirsin 😇
Daisyy000 Evin_450 Solgar Brewest years with b12 hap sayesinde sütüm oldu. Sağımda 10cc bile çıkmıyordu..
Evin_450 Günde 2 fincan rezene çayı içiyorum sürekli şekerli çay içiyorum çaydanlık bitiriyorum hatta ama su içmiyorum salak gibi ama sütümün o kadar da fazla olduğunu düşünmüyorum oğlum bazen aç kalıyor takviye mama veriyorum aptamil ama mama sevmiyo sma opti pro da kullandım onu da sevmedi artık aç kalacağını bildiği için midesi bulana bulana mama yiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum
Daisyy000 Evin_450 Merhaba lütfen rezeneleri çöpe atın. REZENE GENOTOKSİT .Yani içinde bebekte dna hasarına yol açan maddeler tespit edildi. Hala rezene öneren insanları gördükçe deli oluyorum. Ayrica süt artırdığına dair bilimsel bir veri yok.
Minnaksever Evin_450 bol uyku bol emzirme bol su ve Solgar brewers yeast vitamini.bende bunlar ise yariyordu
Evin_450 Minnaksever bi arkadaş daha bu vitaminden bahsetmiş deneyeceğim su içmeye başlamam lazım çok sağolun 💖😊
eda_koksl Evin_450 ben dut kurusu ve incir kurusunu kaynatıp hoşaf şeklinde yiyorum şeker atmıyorum zaten tatlı oluyor birde rezene çayı içiyorum sabahları kahvaltıdan sonra
Gamzeli_03 Evin_450 sütü uyku bol su meme ucu uyarısı artırır diyelim bebeğin emdi sonrası ister hiç gelmesin sağım yap sağ göğsü emdi bir daha ki sefere yine sağı ver sonra sola geç emdi bir daha ki sefere yine solu ver bu sayede hem süt birikir ve arkada kalan yağlı besleyici süt de gelmiş olur bu bebeğin gaz oluşmasını da önler on süt su gibi olur ve bebeğe gaz yapar son süt yağlı ve kilo alımını destekler mutlaka her emzirme sonrası gazı çıkar ağızdan o gaz çıkmaz ise bağırsağa iner işte sancı yapan gaz da odur bunların yanı sıra yediklerin sütun kalitesini artırıyor dut hoşafı incir hurma badem ceviz fındık yulaf bulgur yeşil yapraklı sebzeler kırmızı lahana ama sütü bol su uyku meme ucu uyarısı artırır suyu 3 litre üstü de içebilirsin