100924 Bugün 37. Haftaya girmemle birlikte mide bulantısı yaşamaya başladım neden acaba aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Gokturkmom_ 100924 Yemek yerken göğsüm daralıyor gibi oluyor oturmakta zorlanıyorum sofrada bebek iyice zorluyor bence kasılmam olduğunda mide yanmam falan başlıyor istemsizce mide bulantısını da buna bağlamaya başladım kendimce
100924 Gokturkmom_ dediğiniz gibi de olabilir evet ama benim pek mide yanmam yok yani en azından bugün hiç olmadı ve mide bulantısı bugün olmaya başladı çarşamba günü kontrolüm var gittiğimde özellikle sorucam doktora
Gokturkmom_ 100924 benimde normalde olmuyordu kasılmalara anlık eşlik eden bi mide yanması yaşıyorum daha önce hiç bu kadar yandığını bilmem o kadar kötü oluyor 🥲
100924 Gokturkmom_ internette mide bulantısı için doğumun yaklaştığını söylüyor ama bilemedim 🫢 bu arada evet benim de yandığında baya etkiliyor beni Allahtan çok olmuyor olsa ne yapardık bilemiyorum
Sumbek 35 haftayım ikinci gebeliğim ve ilginç bir şekilde iki hamileliğimde de ilk iki trimesterda bulantı kusma olmazken son trimesterı full kusarak geçiriyorum çocuk büyüdükçe baskı artıyor ve sebze yiyemiyorum dokunuyor
100924 Sumbek bende kendimce ilk trimester da bile böyle olmadım şimdi niye böyle oluyor diye söylenmeye başlamıştım demekki olabiliyor
Sumbek 100924 çiğ meyve sebze müthiş tetikliyor hele bir de bebiş hareketli ise full etki maden suyu vs de kâr etmiyor