Svl06 Yeniievli masallah canim benim gozun aydin postlarda karsilayodum rabbim annali babali buyutneyi nasip etsin insallah bizede dua et bizde hayirlisiyla doguralim canim 😘
Mayasey Yeniievli maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. Darısı da bizlere olsun inş💙 Sancılar 3 dk olunca hastaneye gitmişsiniz. Evinize hastane ne kadar mesafede.. Yolda doğurursam diye korkarım kız ben 🤣🤣
Yeniievli Mayasey canım ev çok yakın değil ama arabayla on dakika.yolda doguracak kadar fenalaşmamıştım.Kendi durumundan anlıyosun zaten hemen dogup dogmayAcagını.bnm ilk dogumum.Ayrıca hastaneye bi geldik cumhurbaşkanı gelmiş yolları kapatmışlar😂 yinede ben panik olmadım.dogumhane katına çıktık ben yine içeri girmedim eşimle koridorda yürüdüm
Yeniievli Berivannn Ben sancılar sıklaşınca ve nişanım gelince hastane gittim.o zaman baktılar 3 cm dediler.onun öncesinde muayene olmadım hç
Tugsem81 Yeniievli masallah vanım Allah analı baabalı buytsun cok sevındım yazıyıbokurken ıckm den mutluluk geldı ınsallah bende normalle dogururum senı tebrık edıyorum
Yeniievli Tugsem81 Teşekkürler canım.Rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin.öyle yada böyle bitiyo dayanmak lazım
Mayasey Yeniievli eşime izlettim geçen kadın arabada doğuruyor. Önce bi aman dedi sen sakın böyle doğurma, sonra diyo ki ya da doğur boşver hastaneye para vermeyiz 😁
Marria Yeniievli 37+4 haftalığım senin bu doğumunu okuyunca haftaya inşallaj bende böyle bir doğum hikayesi yazarım dedim.. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin canım darısı bizlere bir nefeste kurtarsın rabbim😍
Trabzonli Ayy maşallah cnm rabbim hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsun inşallah 🤗 benim de 24 şubat görünüyo ama doğum günüm 13 şubat ya 11 gün erken doğsa süper olur🤗
yagmurtpl Yeniievli yaaa maşallah ne güzel geçmiş Doğumun darısı başımıza Allahım sağlıkla analı babalı büyütsün yavrunu inşallah 😍🙏
zgeGen Yeniievli ağlattın beni rabbim bizlere de yaşatsın inşallah en yakın zamanda hayırlsı ile bende minik kızıma kavuşayım 🥰🙏 sizede sağlıklı uzunnnnnn mutlu huzurlu ömürler versin rabbim ayırmasın evladından eşinden ailenden
Miss Yeniievli maşallah canım allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah yinede güzel bir doğum olmuş çok zorlamamışsın aslında fazla bekletmemis seni kuzucuk maşallah 🙏