• Doğum Hikayeleri
  • 38+5 le dogum günümde gelen devlet hastanesinde normal doğumum😍

Mayasey valla ben hastanede yatarken gece iki de bi kadın getirdiler doğumhanenin kapısında dogurdu ben şok :))) çok üzüldüm kadının haline.yanlarında bieşyde yoktu.Benim bebeğin kıyafetlerinden bezinden verdim. Sabah sancıyla gelmiş açılma yok daha senin bi haftan var demişler.hastanede uzakmış gece sancılar artınca dogumhanenin önüne kadar zor gelebildi kadın.Neyseki bebeği sağlıklıydı.
    Yeniievli nasıl da güzel anlatmışsınız okudukça kendim doğum yapmış da kızıma kavuşmuş gibi hissettim 👏🏻 allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻
    Yeniievli ne güzel yazmışsın canım benim yaa 💜 gözünüz aydın hamdolsun size ☺️ bende 38+6 yım darısı başıma :)
    Sclscl ben bundan sonra takiplerimi burda yaptıracağım dedim tamam dediler.
    Yeniievli bende okurken o anı yaşamış oldum resmen rabbim hiç ayırmasın sağlıklı olsun analı babalı büyütsün inşallah canım benim 🙏 bende 17 haftalığım suyum geldi 3 gündür hastanede yatıyorum bebeğimin yaşama ihtimali milyonda bir dediler sürekli takipteler her an kürtaja girme ihtimalim var çok korkuyorum rabbim banada yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah 😓
      yalniz hoc bu kadar icten samimi dogal gercekci bi anlatim gormedim sanki tanidigim biri anlatir gibi okudum nasilda icinize islemis annelik cok sukur kurtulmussunuz saglikla buyisun insallah minik prenses darisi bize insallah :)
        Aysezmram34 Hayır canım bende devlette çok gitmedim kontrole.ben özele gidiyodum kontrollere. Dogumda direk devlete gittim evrakları alıp yatış yaptılar hiç sormadılar muayeneye nere gittin falan diye.
        Semraylmzr Gaziantep mücahitler devlet hastanesi.Hafta içi Mesai saatlerinde hangi doktor varsadogumhaneye o doktor çıkıyo.mesai dışında hafta sonundada nöbetçi kadın dogum doktorları oluyo.beNimki de hafta sonuna denk geldi.nöbetçi dogum ve bebek doktorları ilgilendi. Ama önemli olan ebeler.çünkü bnm doguma hiç doktor girmedi.bidefa odama geldi konuştu o kadar
        Sclscl bende öyle yaptım canım bi sorun olmadı.bana özelde normale uygun değil dedi 33 haftayken. bende devlete göründüm bi kez çatı muaeyenesi yapmadıgı halde normal olur dedi.bebek döner merak etme dedi.
        Sclscl uyuşturma işlemini de dogum başladıgı anda çatala aldıgında yapıyo Uyuşturma işlemini.ondan sonra dogumu başlatıyo.
        BeyzZaA evet kaynanam refakatçi kaldı.gün boyu eşimde geldi gitti.kalacak yer yok diye eşim kalmadı
          Pamukprens Evet ben öyle yaptım ama hemşire bana desiki sancılar düzene girince evdeysen sakın çömelme.suyun erken gelir açılman olmazsa sıkıntı olur dedi.genelde bol bol yürüyüş önerdi
            Yeniievli hmm bunu bilmiyordum peki bağırsaklarınız yumuşadımı bende eskiden kabızlık vardı ama kasılmalarla karnımın aşağı düşüşüyle düzeldi ve bel ağrısı çok varmı aceba
              TugbaSerhat bişey sorcam doğum yaptığınız günde bebeğiniz aynı hareketlimiydi yoksa azaldı mı hareketleri
              Yeniievli ay Allahım nasıl güzel Bi doğum tam hayal ettiğim gibi Allahım bana da tüm hamilelere de böyle doğum nasip etsin sende hayırla büyüt canım nice güzel yıllarınız olsun birlikte