- Düzenlendi
Kbst ay hiç hemen sezeryan önerecek birine benzemiyo gibi deliyordu bana ah üf diceğim kesin ama 🥹benim ilk gebeliğim bide korkuyorum yani haliyle bakalım inşallah rahat geçer
Kbst ay hiç hemen sezeryan önerecek birine benzemiyo gibi deliyordu bana ah üf diceğim kesin ama 🥹benim ilk gebeliğim bide korkuyorum yani haliyle bakalım inşallah rahat geçer
Kbst inşallah aynı hemşireler banada denk gelir nst bağlandım asistan ve hemşireleri görüyorum da .. bende hemşireyim bu arada doğuma falan girdim insan bilince de klrkuyo😂 insallah iyisi denk gelir
Jasmine2426 ben çok huyluyum rahat olun siz yanlış anlaşılma olmasın zaten ç sezaryen ol lafı çıkmadı ağzından normal Doğumda sürekli bu muayene yapılacak sen çok kasıyosun dedi. Nst sırasında yanda bi kadında sancı çıktı asistan açıklığına baktı kadının gıkı çıkmadı mesela öyleleri de var
Kbst ben bir kürtaj oldum , öncesinde spekulum ile açmışlardı bir iki kez lekelenme var diye , acımıştı ama dayanmıştım artık ne olursa 🥹
Jasmine2426 stres yapamayın sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı neyse o olsun Melih hoca işinde iyi biri bence ona güvenin kolay doğumunuz olur inşallah
Doğumlar ucretlı mı acaba tıp fakültesinde
Ee-2nacye doktor muayene ücretli ama doğum değil yani bişi demedi
Kbst evet tıpta doğumlar ucretlı eltım 3 sene once ıkızlerıne 5bın yakın para vermstı suan ücret ne kadar bılmyorm
Ee-2nacye bize bişey diyen olmadı ama 38 hafta olduk
Ne bileyim arkadaşlar tıpa güvenemiyorum hiçbir şekilde en ufak hastalıkta bile asistanlar ilgileniyor hiç profesyonel bi doktora denk gelmedim kaldı ki doğum hassas noktamız ben ümit hastanesini tercih edeceğim işinde oldukça iyiler çünkü
s_dinc0 bende tıp taraftarı degılım kapısından gırdım mı ıcıme bır korku dusuyor 32+1 hafta hamıleyım Yunus emre devlet hastanesi Funda yıldız gıdıyorm cokta memnunum guzel ılgılenyor
Jasmine2426 sormadıysanız kimse bısey demez
Ee-2nacye sordum değilmiş
Ee-2nacye kürtaj yapmıştı bu doktor bana çok iyi doktor gerçekten
s_dinc0 ya aksine ben asistanların ilgilenmesini seviyorum çünkü devlette ebeler giriyor , asistanların tavırları falan daha iyi geliyor bana. ve profesör ile sürekli etkileşim halindeler , hemşireyim ben tıpı tercih ettim
Kbst yaptırdım bana yukarda nst de kıdemli asistan doktor yaptı biraz zorladı beni melih beye normal doğuma uygun diceği için iyice baktı acıttı , ama dayandın dedi bakalım normal gibi gözüküyor 38+4 üz🥹
Jasmine2426 kimdi acaba adını hatırlıyor musun neden o yaptı ki
Kbst açılma da baktı geçen ismini hatırlamıyorum ama iyiler insan olarak
Kbst sizde mi orda doğum yapacaksınız