Birkedibirbebek Galiba bu ilaç zaten var olan mide bulantımı kusma derecesine getiriyor bu bi tahmin sizde var mı böyle birşey? 😔
Birkedibirbebek eliffylmz ben de kahvaltıdan sonra içiyordum ve çıkarıyordum bugün dedim acaba ilaçtan mı içmeyeyim mide bulantısı vardı ama kusma yoktu azönce içtim yattım yine tuvalete koş 🤦🏻♀️😔
Ebruliiii Bende kullanıyorum yapabilir dediler bende içip yatıyorum ama benim genelde akşam saatleri kusmam oluyor ama gün boyuda midemde agrı bulantı bütün günüm böyle 16.haftayı bekliyorum ozamana geçer dediler
Rumeysaasgin Ben de kullandım o ilacı resmen yarım saat kendimi hazırlayıp öyle içiyordum burnumu tutup sakın koklamayın kokusu aklınızdan çıkmıyor çünkü gerçekten berbat ama bana kalırsa kendinizi zorlayın derim çünkü bebeginiz için gerekli olan herşeyi içind e bulunduran harika bir ilaç çok iyi geliştiriyor hem kilo hem zeka olarak
Birkedibirbebek Rumeysaasgin evett o yüzden çok üzülüyorum ya umarım ilacı içtikten kusmaya kadar olan sürede alıyordur bebek gerekli vitaminleri😔