SULE2 Hamilelikte hemoridle ( basurla ) nasıl mücadele ettiniz 6 haftalık gebeyim tuvalete gittiğimde kanama yapıyor korkuyorum
Begleyna SULE2 proctolog diye bir krem var bende onu kullanmıştım doğumdan sonra oluştu. Baya faydası olmuştu
ArasMom__ SULE2 bende aşırı kabızım çatlamam oldu çatlağımda acı yanma kanama yok sadece dışkı esnasında acıyor batma kesik gibi ağrı oluyor çok korkuyorum hemoroid olacağım diye nasıl önüne geçebilirim acaba
Paronayanne SULE2 başlarda ve doğumda oluyor canım. Çok su içerek düzelttim ben. Çünkü çok su içince zorlanma olmuyor ve orası zamanla düzeliyor
Esra_nurr Bende önce de vardı zeytinyağ ı içiyordum yada yemeklerde özellikle kullanıyordum su çok tüketilmesi lazmmış ama ben içemiyorum hiç kuru kayısı yiyorum genelde
Zuhal_Y Ac karnina 1 tatli kasigi z yağ ilik su icin sabahlari kuru incir ,kayisi duzenli tuketmeniz gerekicek 1 kere degil .kan olaci yapabiliyor dr danısin degostirebiirsnz.
ArasMom__ bahardaa o krem gebeliktede kullanabilirmi ben çatlak için istiyorum kadın doğum mu yazıyor
bahardaa ArasMom__ hamile ve emziren anne kullanabilir siz yine ezchacıya ya da doktorunuza sorun . Doktor yazmadan da alabiliyorsunuz reçeteye gerek yok
Meryem_mm Haticom bana bu ve diğer dediklerini kayısı zeytinyağı hiçbir şey işe yaramadı.magnezi calcine diye bir toz şeklinde 1 çay kaşığı suda eritip içiyorum o ise yaradı normal kullananlar ishal olduğunu söylüyor ama ben de ısınmadan tuvalete çıkaracak kadar etki etti çünkü kabızlık her zaman vardı bende.
Haticom Meryem_mm bende de kronik vardı küçüklüğümden beri hem hemoroid hem çatlak kabız olursam çok kötü oluyorum bu dediğiniz tozu denicem
ArasMom__ bahardaa hamile olduğum için cesaret edemiyorum doktor tavsiyesi olmadan bu hafta sorucam inşallah
Haticom ArasMom__ sıktığınız an rahatlatıcak sabaha daha iyi olursunuz ben hemen onu sıkıyorum kötğ olduğumda
ArasMom__ Haticom valla bende acısı falan yok sadece tuvalet yapma esnasında öyle oluyor çatlıyor hafif şişiyor