Ngovercin Salı günü doktor randevum var 13+2 oluyoruz , bir arkadaşım bu haftasında öğrenmişti . Bakalım doktorumuz görebilecek mi çok heycanlıyım🙈🧿
Ngovercin Mecvll rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Benim bel ağrım bacağımda çekilme çok oluyor etrafımda çocuğu olanlar erkek seninki kesin diyorlar tabi ama öngörü , yüzümde de sivilce tarzı şeyler çıkmayınca kızdan umudunu kestiler sanırım 🙈
Mecvll Ngovercin Allah rzı olsun canım inş hepimiz sağlıkla elimize Alırız benimde bel ağrım var ve ayrıca dediğiniz gibi bacak kıramplar ve şuanda grip pldum hayli zor oluyor ama çok şükür atlatıyoruz
Ngovercin Enemel ben ikili test için gitmiştim aslında doktoruma sordum biraz daha bekleyelim dedi , ultrason cihazları görüntü olarak baya kötü sanırım ondan göremedi :)
Ngovercin Enemel Aslında özele gidiyorum , ama tıp merkezi doktorum çok iyi olduğu için bırakmak istemiyorum çok tecrübeli ve çevremdeki herkes bana önerdi ama salı günü söylemez ise başka doktora gidebilirim sadece cinsiyet için :)
Busramnida 17. Haftamda kız deyip 19.Haftamda kendini zor gösterdi nazlı kuzum oğluşum olucak Allahın izniyle 🤭🤗
GamzeLmira Merhaba kızlar. Bana 13+5 de erkeğe benziyor dedi devletteki doktor ikili testte. Sonra özelde doktora gittim oda erkeğe benzior ama şuan o ayrımı yapmak için çok erken dedi. Daha sonra 14+5 de başka özele gittim oda erkek dedi. Son olarak 15+5 de gittim erkeğe benziyor ama 20ci haftaya kadar bekle dedi. Hiçbişeyde alamıyorum kesin bişey demediklrri için 😏 ama bacak arasını her gittiğimizde net olarak gördük yani pipiyi. Bişey almayayım mı ? Şuan 16cı haftadayım.
Ngovercin GamzeLmira genelde unisex şeyler alsanız hem içinizde kalmamış olur hemde rahatlıkla giydirirsiniz :) insanın herşeyi alası geliyor bende sabırsızlanıyorum bu gece 13 hafta olucaz inşallah doktorumuz söyler gittiğimizde 🥰
GamzeLmira Ngovercin işte söylese de 16cı haftada netleşir diyo. Sonra 16cı hafta da gidiyosun 20ci hafta ayrıntılıda daha net olur diyolar :) kızımı tam 12ci haftada öğrenmiştim ☺️