Ayserum Kızlar bu travacort krem nasıl uygulanacak miktar olarak ne kadar ve nasıl nereye sürmem gerekli içeri de sürülüyor mu
DNZMHMHT Ayserum normal çok çok abartmadan elinize eldiven takip parmak ucunuza sürün çok deli gibi içe değil tabi ucuna ve için uç kısımlarına surebilirsiniz. Ben öyle kullandim yani
Almira_ Ayserum doktor mu önerdi peki? Ben fitil kullandim geçmişti ama yine tekrar başladı, direnç kazanmış sanırım enfeksiyon. Bunu kullanabilir miyim acaba? Normalde fitil sonrası tekrar fitil vermiyolar ama krem olablr mi acaba
Ayserum DNZMHMHT hemen işe yaramıyor ama değil mi dün gece ilk kez kullandım biraz azalttı uyumuşum ama sabah yine başladı
Ayserum Almira_ doktorum söyledi evet ben de hiç krem kullanmadım fitil kullandım o da tam geçirmedi sanırım ama geçmezse yine fitil de kullanacağım
DNZMHMHT Almira_ bana kremi doktor vermişti o vermeden kullanmadım açıkçası eğer doktor tafsiye etmemissr bı sorun öyle kullanın isterseniz. Bol bol suyu da ihmal etmeyin
DNZMHMHT Ayserum evet öyle hemen kesmez yani hafifletiyor ama bı kaç gün düzenli kullanman lazım canım. Bide dediğim gibi bol bol su içip sürekli çamaşırını değiştir. Kuru kalmaya özen goster