Asena6532 Mamiko_2020 doktorum klomen yumurtlama gününü değiştirecek endişelenme dedi.Gerçekten de öyle oldu.Normalde reglden 2 gün sonra yumurtlama akıntım başlar bu ay regl den 10 gün sonra oldu.Ben açıkçası 8 aralıktan sonra yapmak istiyorum.Doktorum da regl gecikmen olsun öyle yap testi dedi
Mamiko_2020 Asena6532 benim normalde hep 15-16.günler yumurtlama çatlama oluyor yine öyle oldu 15.gün çatlama gördüm ☺️ay ben çok sabırsızım ya her gğn test yapmak istiyorum 😅
Mamiko_2020 Asena6532 1 yumurta oluşmuştu 2.5cme yaklaşmış demişti doktorum,pazar çatlar çatlamazsa pazartesi gel iğne yazarım dedi ama bazı nedenden dolayı gidemedim pazartesi akşamına müthiş ağrım oldu sağda,yani kesin çatladı 😊
Asena6532 Mamiko_2020 anladım ben ilaç bittikten 3 gün sonra gittim 20 ile 22 cm di ilişki günleri önerdi değerlendirdik bakalım
Tutar13 Kızlar adetime 10 gun var daha cok erken ama kasıklarımda 1 haftadır adet agrısı gibi agrı vardı ve dun kan testi yaptırdım 1.20 cıktı degerim sizce varmıdır biseyler yuklelme ihtimali varmı degerin