busecnyt0108 Kızlar yarın muayenem var ben sezeryan istiyorum doktoruma sezeryan istediğimi söylesem yine de çatı muaynesi yapar mı 2.sorum da 37+3 günlük gebeyim hemen sezeryan için gün verir mi
Caglacolak5237 busecnyt0108 38 sonu 39 hafta başı sezaryene alır. Eğer özele gidiyorsan devlet zorunlu olmadıkça sezaryen yapmaz
Damlasu27 busecnyt0108 canm sezaryen neden istyosun tabi sen bilrsn ama bak sezaryanda kolay deil iyi düşün
busecnyt0108 Caglacolak5237 özele gidiyorum kendi muayenehanesi var anlaşmalı hastanesinde doğum yapacağım
busecnyt0108 Damlasu27 ya aslında çatı muayenesinden korkuyorum daha bu muayneye cesaretim yokken normal hiç yapamam dedim kendi kendime
BusraTA busecnyt0108 Bende çok merak ediyorum. Neden direkt sezeryan? Merak etme sebebim şu vajinal doğum yapan kişi sayısı çok az . Sizin tercih etmenizdeki sebepler ne peki? Sağlık sorunları mı? Korkularınız mı?
busecnyt0108 BusraTA net olmak gerekirse korkularım başa gelen çekilir ikisi de zor bakacak olursak ama bişekilde çıkaracağız bebişleri 😂
busecnyt0108 busecnyt0108 daha 25 yaşındayım ileriyi düşünmek zorundayım vajina genişliyor normal doğumda vs vs bu gibi sebeplerden ötürü istiyorum sezeryan
Papatya-45 busecnyt0108 daha bu gun catı muyanesi oldum ilk gebelik saniyelik sürdü can acıtan bişey degil hiç kendini kasmaya bile gerek yok
Smeyye-0 busecnyt0108 bendede aynı şey oldu çatı muayenesi yaptıramadım doktorum normal yapamazsın o acıyla kendini böyle geri çekip bacaklarını kapatırsan çoçuğun boynunu kırarsın dedi bende izin vermem dedi sezaryene karar verdim 2 gün sonra doğum yapacağım 🫣
Damlasu27 busecnyt0108 vala sn bilrsn ama şu kadar söylm 1hafta önce normal doğum yaptm ikinci dogumum tsm kolay deildi ama çabuk toprldm 2tane diksm var sadce bide sezaryrn düsn 7kat keseckler bnmde ona cesartim yktu mesela şuan çok şükür saanki hic dogum yapmamis gibiyim bnm oyle baknmda yk bide cock olnca normal doğum sadce o gün icin zor ama öbrü iyleşmn baya zaman aliyor muayene de korkck bisy yk raht birk kasma kendini acisiz bşy yinde sen bilirsin sadce bu bnm dusncem🦋❣️
Dileeekk busecnyt0108 sezeryen istiyorsan çatı muayenesi yapılmıyor diye biliyorum bizde 37+1 olduk geçen hafta doğumu konuştuk doktorumla 11 aralığa günümüzü aldık sizde yarın sezeryen istediğinizi söylerseniz gününüzü verir diye düşünüyorum
busecnyt0108 Dileeekk ben de 37+3 ün işte yarın çatı muayenem var ama sezeryani bile 39 haftamda istiyorum bebek biraz daha kilo alsın diye küvez korkusu yaşamak istemiyorum çünkü geriden geliyoruz 2550 gr şuan
Dileeekk busecnyt0108 küveze girmenin kiloyla alakası yok en doğru bilgiyi ve zamanı doktorunuz söyler size
Hka_hilal busecnyt0108 kuvözde kalma kiloyla ilgili değil sizin bebeğinizin kilosu çok şükür iyi, solunumunda bir sıkıntı olması durumunda 40. haftada doğan bebekler bile kuvözde kalabiliyor.
Patatess Benim de bugün 37+3 oldu. Muayenem vardı. Doktorum sezeryana karar verdi o yüzden çatı muayenesi yapmadı. Gün de aldık karar verince. 12sinde doğum olacak inşallah.
Hka_hilal busecnyt0108 ben 37+6’ya gün aldım. Cuma günü rabbimin izniyle doğumum var. Veriyorlar yani 38’de muhtemelen olur doğum sizin de. Çatı muayenesi yapmıyorlar sezaryende bende olmadı yani.
busecnyt0108 Papatya-45 nasıl yapılıyor vajinayı bir aletle mi açıyor yoksa diğer parmakları ile mi yapıyorlar