Tekici benim 8+4te kalbi durmus. Ben 8+0da kalp atisini duymustum, 10+0da gittigimde ogrendim. Tek belirtim agriydi, ama doktoruma da mesaj atmistim cok bel agrim var kilitlendim gunlerdir diye herhangi bi sey demedi bana. Ben belirtilerin birden gitmesini mantikli bulmuyorum cunku bebegin kalbi dursa bile plesanta kese vs oldugu icin beta hcg oyle kolay dusmuyo, ben kurtajdan sonra beta hcg dussun diye 10 gunden fazla bekledim. Bence belirtiler degisebilir bu size panik yaptirmasin, elbette yine doktora gidin iciniz rahat etsin yoksa suphe daha cok stres ve sorun demek. Siddetli kasik agrisi, bel agrisi ama boyle saatlerce gunlerce gecmeyen cinsten olursa bence kanama olmasa bile doktora basvurmak lazim. Ben boyle tecrube ettim maalesef. Klasik pihtilasma testleri 1-2 tane hastanede yapilanlar normal pihtilasma testleri oluyor bir de onun genetik bolumunde yapilan alt kollari var baska parametrelere baktiklari asil orda esas pihtilasma sorununuz var mi yok mu belli oluyor, coraspini pihtilasma sorunu olmayan tup bebekle hamile kalmis kadinlar da kullaniyor, kullanmaya devam edin bi sey olmaz. Kalp durmasinin bircok sebebi var kromozom anomalisi organ gelisim geriligi vs vs ama sizin oyle bi sorun yasadiginizi dusunmuyorum, icinizi ferah tutun. Bazisinin hic midesi bulanmiyor, 11.hafta bas donmesi mide bulantisi basliyor. Surekli bi guncelleme halindeyiz 😊