Iremsvn Kızlaar şimdiye kadar doktorumuz hep kıza benziyor demişti 18 haftalığım ultrasonu tam kapatmak üzereyken pipi gördüm erkek dedi kesin dedi ama hala inanamıyorum kesin erkek mi şimdi bebeğim anlayanlar bakabilir mi lütfenn 😅
Wolf13 Iremsvn erkek evet.. bazen erkek deyip kıza da dönen varmış. Benim bebiş de böyle hatta daha da belirgin hayırlı olsun 🥰 kız istiyorsunuz heralde
Esma5566 Haticom GirlandBoy_Mom _biranneadayi Wolf13 Gulizar50 Kizlar Benim bebis arkadan ultrason cekildi mesanemin üstüne oturuyormus 🤣 16+4 haftalik Sizce pipi mi Kordon mu? Arkadan Cinsiyet yani pipi görülürmü?
GirlandBoy_Mom Iremsvn sanmıyorum canım öyle olsa bağlantı gibi duruyor genelde yani bence ama bariz belli🤭
Iremsvn _biranneadayi bana büyük geldi biraz pipiye göre ama doktor ulstasondan kaynaklı dedi bilemiyorum artık haftalardır netleşmesini bekliyoruz 😅
Iremsvn Wolf13 hayır ilk çocuğum farketmez sağlıklı olsun sadece 12. Haftadan beri kıza benziyor demişti kendimi kıza çok alıştırmıştım erkeği görünce mutlulukla birlikte bi şok yaşadım emin olamadım 😅🙏🏻🌺