Prenseslerim_ Melodi isminin yanina isim ariyorum bu isimi cok begeniyorum ama türk isim olarak yansitmadini düsünüyorum o yüzden
Hayelllerhayatttlar Prenseslerim_ kendi fikrimi söylüyorum size kaşı çıktığımdan değil bunu söylemek isterim önce Ama ben şahsen bu tür isimlere karşıyım melodi kulağıma o kadar farklı geliyor ki ilerde çocuk da sorular yaşar diye düşünüyorum
amayinedeiyiilerledim Prenseslerim_ melodi yerine Ezgi olabilir anlam açısından. Veya söyleniş benzerliği açısından Melda olabilir ☺️
Prenseslerim_ Hayelllerhayatttlar tesekürler,fikirleriniz benim icin önemli. etrafimdaki herkezde aynisini diyor .mesela nasil sonunlar cika bilir.? Siniz bana önereceniz isimler varmi ?
Hayelllerhayatttlar Prenseslerim_ isim konusunda kendim müzdaribşm bi oğlum olucak hala tam net karar vermiş değilim 😂
Prenseslerim_ Hayelllerhayatttlar 😀gayet normal evlatlarimiz icin ennn iyisini istioyruz ondan bu cabamiz canim
Namesiz6 ### Milena ismi, sevilen kız anlamına geliyor. Bir diğer anlamları ise “güçlü olan”, “Zarif, sevgi, sevgili”, “yardımsever”, “hoş, sevimli” olarak geçiyor. Milena 🤍 Umay Parla Sedef İnci