Trabzonli Kizlar n11.com da 2 adet 40 ml 93 tl. 1 adet 40 ml 48 tl. Başka siteye bakmayın bence. Ben de 1 ay önce hepsiburada.com dan 1 adeti 49 tl ye almıştım.
Pars kubraaipekk Lansinoh bu işin 1 numarası doğumdan 1-2 ay önce başlamak gerekiyormuş tamamen göğüs uçu için ve onu sürdüğünde emzirebiliyorsunda.. Fakat çatlak dersen o bambaşka bişey onun için ben mustela krem kullanıyorum
Gebeyimm Pars lansinoh kullandım ilk bebeğimde tamam yıkamadan bebeğe meme vermek çok güzel ama bende işe yaramadı yaralarım 6 ay geçmedi belki bende etki etmedi bilmiyorum
aysecakir Gebeyimm mesela bir ayvanın çekirdeklerini çıkarıp çok fazla olmamakla birlikte çay bardağının 1/4 ü kadar su ilave edin 24 saat bekletin jelimsi bir kıvam alıyor. Sonra buzluğa atabilirsiniz 🙂
mervve Gebeyimm cnm ayvanin cekirdeklerini bardağa koy birazda su koy suyunu çok koyma ki katı olsun sabaha kadar katılasir sonra kullan
Pars Gebeyimm tek başına zaten malesef yeterli değilmiş.. krem olarak sorulduğu için krem olarak en etkili o diye biliyorum ama tabi göğüs kalkanı yada gümüş göğüs kapağı gibi şeylerle desteklemek istiyor sanırsam..