Sonunda ben de doğum yaptım kızlar. 🤗 Bu benim 2 . Gebeliğimdi. İlkini normal yapmıştım. Bunu da öyle olsun istiyordum. Zaten devlet hastanesinde başka şansın da olmuyor sanırım aksi bi durum söz konusu değilse. Neyse 39+5 te sabaha karşı kasılmalar yaşamaya başladım ama sancılı kasılmalardı. Sakince bekledim neyse kahvaltımı ettim randevum vardı zaten. Kahvaltı edince bi anda kayboldu bu düzenli sancılar. Ordan doktora geçtik. Nst çekti derken bi sonuç alamadık çünkü sancı görünmüyordu. Nişanım falan da gelmemişti zaten. Cuma günü gel dedi bana. Neyse döndük eve akşam 7 gibi sancılar girmeye başladı. Yine gayet düzenli sancılar. Bu kez geçmiyor 4 saattir çekiyordum hafif hafif geliyordu. Biraz dayanılmaz olunca bi acile gidelim dedim. İlçedeki acile gittik. Açıklığıma baktılar. 4 cm olmuş. Nst ye bağladı sancı görünmüyor sanırım alet bozuktu. Sevk edelim dediler ben imza atıp çıktım. Ordan kendi aracımızla geçtik. Merkeze varınca yeniden muayene ettiler. 6-7 cm olmuş 45 dakikalık yolda. Ebe muayene edince nişanım geldi bi anda. Sancılar da yüksek çıktı. Acil Doktoru bu iş nerdeyse bitmiş dedi. Doğumhaneye aldılar beni. Ama doktor yoktu bir ebe ilgilendi benimle. Suyumu patlattı. Açılmamım ilerlemesini bekledi. 2 saat içinde doğum yaptım 😀 Bebek çıkarken biraz yırtığım oldu. 3 dikişle kapattık bu doğumu da. Çok çabuk toparladım 2. Gün her işimi yapacak haldeydim. Ağrım sızım da yok şükür. Hatta dikişlerim 6. Günde iyileşmek üzere. Darısı bekleyenlerin başına 💃🏼🐣