Meltemzel Kızlar teste bakar mısınız ben nehatif demiştim ama burdan bir arkadaş hafif duruyor gibi dedii başka bi başlıkta sonra baktım bende görür gibi oldumm sizce
MNesemm Meltemzel cnm benimde bundan bittik köyü çıktı ama ben beklemedeyim baklm hayrlisi olsun şimdiden Çarşambaya kadar beklicemm
Selmagkk Canım resimde var gibi çok silik ama sen gerçekte daha iyi görürsün tabiki hayırlı olsun şimdiden 🌸
Meltemzel Selmagkk buraya başka bi postta megatif diye atmıştım aynı resmi sonrasında biri görüyorum gibi dedi sonra bende dikkatli baktım ben artık görmek için bile görüyor olabilirim 🫠
Selmagkk Meltemzel evet canım istediğimizden olabilir ama bende daha önce bu şekilde öğrenmiştim ama emin olmak için kan ver istersen aklında şüphe kalmasın
adatuna Meltemzel ben mor kapaklı olanlara güvenmiyorum ya hep bana yalancı pozitif gösterdi o yüzden yokmuş gibi geldi bana emin olmak için kan verin bence
Meltemzel adatuna valla banada aynı şekilde ama awox marka geçen aylardada yapmışım artimed oozitif göstermişken awox negatifse negatifmişş kafam akarışmadı değil ama çarşamba günü felan tekrarlıycam
adatuna Meltemzel aynı gün olmuş ovulasyonumuz :) olsa çıkardı bence benim önceki gebeliğimde yumurtlamadan 12 gün sonra bariz çizgi çıkmıştı ben de dün test yaptım negatif
Meltemzel adatuna 10 yada 11.Gün bugünn varsa ya çok miniktir yada belli değildir o yüzden çarşmabyı beklemek istrdim🤎
XBurcuburcu Negatif gibi ben diger çizgi.görmüyorum 😭 bir daha yapın isterseniz olmadı kan verin kesin 🙏
Meltemzel adatuna inşallah ama sen de 21 inde yumurtlama görüp 22 sinde çatlama gördüysen doğru sonuç 14. Günde belli olurmuş oda çarşamba perşembe felan sanırım 🫠bende yoksa aşılama deneyeyeceğim bu ay
adatuna Meltemzel ama bi önceki gebeliğimde 12.gün çizgiyi net görüp 48 betada kanda görmüştüm o yüzden kafam karıştı Kaç oldu sizin?
Meltemzel adatuna ay benim var niyeysee ya 😂😂😂 eylüle kadar doktora gittim olmadı iğne vs vs aşışamaya geçelim dediği ay ben gidemedim testle devam ettim 40 gün sonra pik gördüm inşallah aşılamaya kalmadan olmuşturr 🥰🥰