Selmagkk Kızlar daha önce kimyasal gebelik yaşadıgım için 98ile öğrenip yükselip düştüğü için şuan kan vermeye korkuyorum ya tekrar aynısını yaşarsam diye bugün test yaptım düne göre daha netti adetimin 1.gün gecikmesi sizce varmı
Azra4155 Selmagkk evet bence var benimde testim bu şekildeydi sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun🥹🫶🏻
Selmagkk MNesemm adet olucak gibi kasık ağrım var arada geliyo birde bel ağrım var bugün oldu oda canım
MNesemm Selmagkk karnın valan sisimi birde bende o belirtiler hiç yok az önce camasursuyuyla mutfak dolaplarını sildim ay coook kötü oldum hiç böyle olmazdım vallhi Cookta dokmedim az damlatim hapsur hapsur bir oldum ay
Selmagkk MNesemm karnım şiş gibi canım iştahım arttı zaten koku hassasiyeti bende olmadı ama herkesin farklı farklı olabiliyormuş
Selmagkk MNesemm canım benim daha önce kasıklarımda batma çok olıyordu ilk zamanları olur demişti doktor ama şuan yok senin varmı batma
MNesemm Selmagkk yok cnm bnde hiç belirti diye birşey yokk Çarşamba kadar beklicm sade idrara Cook gidiyrm
Gunduzanne Selmagkk benim testimin aynı görüntüsü hamileyim bende🥰 korkma, psikoloji çok etkiliyo bu süreçleri
Selmagkk Gunduzanne evet canım cidden öyle sende kasıklarında batma oluyormu benim şuan yok ama bilemedim