myangelson Pamuk nerelerdesin sen ya yokluğun çok belli gerçekten 🙈 biz izine geldik acil serklaj yapıldı bana 11mm rahim ağzı ve hunilesme ile 🤦🏻♀️ Tekirdağa gitmiyorum memlekette kalıyorum doğuma kadar evde yatış , 25+0 olduk bugun 🥲
Pamuk myangelson Maşallah çok güzel ilerlemissin cok sevindim.Bu doktorlar geçmişi bile bile neden önlem amaçlı serklaj yapmadı 🥲
Hazal3421 Pamuk evet kızım tek kalmasın beraber büyüsünler istedim ama naneyi yedim sanki 😄 şaka bir yana o gücü kendimde görüyorum 30 a gelmeden çocuk defteri kapansın istiyorum 😎
myangelson Pamuk yapmadılar Sakarya’da da bir ton kızdı doktorlar nasıl yapılmaz böyle durumun olduğu halde diye 🤦🏻♀️ 1 hafta oldu serklaj olalı inşallah güzel devam eder güzel haftaları görürüz 🥲🤲🏻
Rabiul Pamuk ay geçen gün aklıma geldin nerde acaba göremiyorum diyordum 🙈 postu görünce yüzümde bir tebessüm oldu 🫶
Pamuk myangelson Allahin izniyle güzel olacak.Allah içindeki boşluğu en güzel şekilde doldursun💞Bu arada cinsiyeti ne?
Pamuk Hazal3421 O kadar haklısın ki.Ben 34 yasindayim zor oluyor 30dan sonra.Her yerim çürümüş gibi😅Yaşım arşa çıkmadan bende düşünüyorum hap içmeyi bıraktım.
Hazal3421 Pamuk yap kız yap 😄 inan ben şuan 26 yaşındayım kendimde farkediyorum ⅘ sene sonra yeni doğanla uğraşamayacağımı doğurduğum gibi bi daha çalışmalara başliycam 😄hayalim hep 3 çocuktu ve 30 a gelmeden defteri kapatmaktı