kubrayurek yoo sorun değil belki sana daha iyi morel ol bunları dert etmişim diye bebeğimi kaybettiğim an direk aldık zaten köye götürmek zorunda idik orda idi aile mezarımız neyse annemde yanımda felan gittim köye ama durumumu anlatamam gerek yok tahmin edersin berbattı vardık kv gile gorumcemde gelecem dedi yukarı çıkmak istemesemde eşim zornan çıkardı bebegi arabada biraktim eve çıktım sonra herkes oturuyor tabi bekliyorlar bizi neyse bu arada bizim ikimizinde ikinci evliliği neyse bebeğim arabada ben pencereden bakıp bakıp ağlıyorum eşim bi köşede oyke oturuyor annem yasin okumak istedi sonra eşim sigara için dışarı sonra birazda hava almak için yanımda aglayamiyordu ben çok kötü idim bana destek vermek için benim yanımda güçlü gibi göründü hep sonra kv goruncem başladı gülüşmeler sohbetler felan sonra köpekten açıldı goruncemin öncede köpeği varmis eşim hayvanları sever ama arabasına almaz huylu sevmiyor takıntısı var sevmese zaten annesi gilin bahçesinde kendi asılı kimlikli köpeği var eşim diğer evliliğinde onun arabası yokmuş esinin varmi eşine alırmış arabaya konu açıldı o zaman o eşi varken arabaya aldi benim köpeğimi almadı diye ben sinirlendim yete ye dedik o araba o kadininmis onun söz hakkı değil kadın kendi alıyormuş yok onun değil dedi bende onun dedim neyse tartışıyorlar kv görümcem bende dedim o kadının arabasi o kendi alıyordu eşim kendi arabasına almazdı ben biliyor bana anlattı dedim annesine evet onundu dedi annemde bana baktı ben kötü oldum annemin bunları duymasindam sonra ben orda ağlıyorum kötüyüm annem yasin okuyordu sonra onların sesinden okuyamadi bitirdi kapattı bidaha okumadı onal4 kahkahaya sohbete devam etti eşim geldi üstüne ne kadwr ayıp burda cenaze var sizin yaptığınız hoşmuş ayıp ya ayıp az sesiz olun millet ne derdi sustular sonra yatmaya yakın gorumcem ya ne üzülüyorsun bidaha olur bosver suan çocuk deme bana dedim oda madem sorunlu idi biliyordun bunların olacağına aldirsaydin niye yaşattın kendine dedi ben daha çok dellendim sonra yattık sabah oldu ama ben ne yemek ne bisey y3mek istiyorum eşim annem kızdı ilaç içeren ye dedi bende içim almıyor yiyemem dedim eşim otur beni sinir etme zwt4n halin kalmadı düşüp bayılacan sana bisey olmasın dedi neyse yedim sonra son gittilik oğlumla vedalaştım eşim gitti gömdü geldi ama hala kahkahaları devam etti sonra biz eve döndük aradan zaman geçti kimse ile konusmadim onun arkadaşları ile su sebepler merhaba felan dedim ama horemt etmedim kv rah4siz oldu neden benim arkadaşlarıma böyle yapıyorsun dedim bende senjn arkadaşın dedim onlar bana gekdimi gecmis olsun basın sagosul diye deik oda demek zorunda değil bende onlarla ilgilenmek zorunda değilim kusura bakma aman ne kadwr uzattın sanki tek senin bebegin öldü öldüyse oldu napiyim dedi bende ne kadwr tas kaplisim Allaha seni bildiği gibi yapsın dedim odaya gittim agladim kötü oldum eşime anlattım bsover muhattap olma sen takma kismey3de hizmet etmek zorunda degilsin tek hizmet ettiğin kişi benim dedi rahatsız olan gelsin bana söylesin bosver dedi n3yse aradan zaman geçti havasına gittim onlarda şey duydum benim başka çocuğum daha ölmüş ilk değilmiş felan söyletti geçmiş bende dedim ne zaman ölmüş nerde imiş mezari banada desin diyen dedim sonra neymiş zaten engelli imiş bebeğim gibi gibi dünyaya kadar laf bide b3n görümcemle aynı dogum yaptim kv gorumcemin b3begini gosteridi bak bak nasıl tatlı diye benim suratım düşerdi eşim sen bak bize ne gosteriyon analı babalı büyütsün dedi sinirl3ndi çıktı kapıya sigara içmeye eşim kendi yigenine bile bakamadi daha unuttuğum varsa bilmiyorum milletin dediği bosver geçer tekrar olur olmasa yapma zaten çocuklarınız var yok değil dedi bizde biliyoruz olduğunu inkar etmiyoruz biz ikimizin bi çocuğu olsun istedik sadece sonra ben hamile olduğumu öğrendim bi tartışma yaşadım kv o oldu ne gidiyorum ne görüşürüz 6 ay oldu nerdeyse eşimde aynı oda konuşmuyorum o yüzden daha neler duydu bu kulaklarım komşularimla Bile görüşmüyorum kapıda merhaba o kadar uzun oldu kusura bakma kısa kesmek istedim anca bu kadar oldu hakkını helal et 🥰