worin Kızlar bugün 1 saatliğine çarşıya gittim, belimde karnımda ve vajina kemiğimde ağrı var.. Sancım mı başladı, veya doğum belirtisi mi acaba🧐🧐
Fatmanaz worin belki yumuşama falan oluyordur bende de bunlar var ama sürekli değil ara ara o yüzden yalancı diye düşünüyorum canım
Evremanne worin evelsi gün bende de oldu aynıları 2 saat geçmedi doğuruyorum sandım pek de ümitlenmiştim halbu ki olmayınca olmuyor 🙈😃
worin tazecikanneee ay keşke :)) yalancı sancı mı onuda bilmiyorum ki🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ilk defa yaşıyorum bunu
Fatmanaz worin banada doktor sıcak suya otur ve yürüyüş yap dedi peh ben ne yapıyorum tabiki yapmıyorum 😂😂 ve Salı günü gel doğurtayım dedi rüyasında görür ben iki gündür evin içinde doğurmam banane diye geziyorum 😂😂
worin Evremanne ahahhahahah sen kaç haftalıksın cnm:)) bugün kuzenimin eşi hergün 1 saat yürü ardından sıcak suya gir 1 haftaya doğurursn dedi doğum başlamazsa yarın başlicam😂
Evremanne worin ben de 37 yim sözde erken doğum riskim var doğuramadım bir türlü çarşamba çatı muayenem var bakalım kısmet 🙋🏼
alcang worin belim benim 2 haftaya yakın sürekli ağrıdı ama tııık yok 🤷🏻♀️ Hala 1 cm açılmayla devaaamm
worin Fatmanaz kız keşke benim doktorum da bana aynısını deseydi:)) yaz bana bak nasıl doğuracaksa seniii😂
Fatmanaz worin gitmem o rüyasında görür beni 😂 valla şaka bir yana ben gitmeyi düşünmüyorum eşim diyo evde kendi imkanlarınla doğur dilo git rezil ol diyo 😂😂😂
Kubracls worin bende de oluyor yorgunluktan kasılıp duruyorum duşa gir rahatlarsın canım bende 38+1 im ☺️
Kubracls worin beni de bu akşam acayip yalancı sancım var acaba mı diyorum belimden girmez belki benim vücudum farklıdır diye düşünüp duruyorum 😂
Fatmanaz worin valla gitmem diyorum sancım suyum lekem olmazsa gitmem banane 😂 ya ne doğurtuyor hemen yumurta mı bu koca can banane 😂 ya sancım olmaz suniyi dayar cankmı okursa ha 😔