12 aralıkta sezeryan olucam korkuyorum uyuyamıyorum uyku düzenim kalmadı 🥺 ameliyat sonrası beni korkutmuyo aslında beni o ameliyattan çıkarsalar gerisi asla umrumda değil acı eşiğim çok yüksek atlatırım her türlü. Oğluma doğum yaptığım zaman 8 aylıktı suyum bitmişti 3 gün hastanede yattıktan sonra bi sabah apar topar ameliyata aldılar o kadar hızlı gelişti ki tam uyuşmamıştım bağırtımı duymayan kalmamıştır o gün çok acı çektim bizim buranın en kötü devlet hastanesine denk gelmiştim ama aklımda asla ameliyat olacağım yoktu çünkü 1 ay vardı ve asla bilgi vermiyolardı aradan 11 sene geçti ve ben hâla dün gibi unutamıyorum o korkuyu yıllardır atamadım üzerimden. Şimdi özel takipliyim doktorumdan herkes çok memnun ama ne olursa olsun ameliyat anı beni korkutuyo genelde olmak istemiyorum perşembe günü son kontrolüm var ameliyat öncesi sakinleştirici isticem yaparlarsa o korkuyu biraz anlatabilir miyim yaptıran oldu mu nasıl bir etkisi var acaba yada şunu söyle bunu yapsınlar iyi gelir dediğiniz bişi varsa tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim 🥹