1gebeshanim Kızlaar bana dizi veya film önerin. Sürükleyici, belki annelik-hamilelik ile ilgilide olabilir. Son çıkan güzel bişiylerde olabilir😊 Ama korkunç olmasııın 😬🤦🏻♀️
_biranneadayi 1gebeshanim Kefernahum İzledin mi bilmem ama mutlaka anne-baba olacakların izlemesi gereken bir film Hem çok duygusal hem merak uyandıran film
Ayse3434ay 1gebeshanim sın dönemde netflıxde asaf çok güzel, tremonda son gece çok surukleyıcı çok var en son ızledıklerım bunlar
sweetmom_ Sevgilimmmmmmm ay ben 27. Haftaya girdim ağla ağla halim kalmıyor ya. Eşimin psikolojisini bozacağım sonunda🤭😁😁.
XBurcuburcu Cybermom biz eşimle buna bakıyoruz bizi diyar diyar gezdiriyor harika çekimler tam bir dönem dizisi😍
Deringrgl Rabiaeuk ay biz izliyoruz şuan eşimle ama scofield’ın bir türlü rahata erememesi beni deli ediyor 3 sezondayız
Nesonunbeybi Çok fazla var aslında ama son zamanlarda izleyip beğendiğim dizileri yazayım İlk ve son 2. Sezon Deaths Game The glory
Buketttttttt Maid diye Bi mini dizi var netflix de anneliği güzel anlatan bi dizi ağlatır mi kesin ağlatır 🫠
Fundaaaaa 1gebeshanim Türk dizi- film çok izlemiyorum Supernatural diyorum 😻 3.’ye baştan başlıyoruz resmen çok güzel