ayyuzlu99 Kızlar sizce benim yumurtlama günüm mü? İlk denemem olduğundan sorayım dedim adetimin 14. Günü bugün
ayyuzlu99 1begonya 1begonya Yok canım yapmamıştık bi gün önce yaptık diye eşim de işte geldi vs Ama bugün baksana daha koyu çıktı
ayyuzlu99 rabiayy tamam canım Allah razı olsun bugün değerlendiricez eşim gelsin işten 💜 pik oluyor şimdi dimi bu?
rabiayy ayyuzlu99 evet canım. Zaten iki gün önce de ilişki olmuş. Bugün de değerlendir. 1 gün bekle, çatlama zamanı yani test eskiye döndüğünde yine değerlendir
ayyuzlu99 rabiayy tamam canım teşekkür ederim cidden tecrübelere ihtiyacım var ovülasyon yeni denemeye başladım
ayyuzlu99 1begonya aminnnn senin de versin inşallah amin canım 11 aydır evliyim düşük yaptım 9 hafatafa kalbi durmuş ama biz 11. Haftada kanamayla öğrendik ağustosta yine gebelik istiyorum rabbim nasip etsin hepimize Ben de içinde 💚💚🎀🎀
dora2110 ayyuzlu99 internetten 15 tane aldım da tam denk gelsin istiyorum adetim yemi bitti erken mi olur şimdi başlasam
ayyuzlu99 dora2110 pcos değilseniz geç başlayın diyorlar pcossanız erken ne zaman yumurtlama olacağı bilinmeği için yazmışlar kızlar burda