Yarenkavakkaya Kızlar 3 buçuk aylık hamileyim arada bir öyle bir başım ağrıyo ki ya bugünde o günlerden biri ne yapacağım bi akıl verin çok kötü zonkluyor resmen
Livelyy1 Yarenkavakkaya benimde öyleydi canım tansiyonunu ölç düşmüş olabilir onun için ağrıyordur benim sürekli düşüyordu ve başım ağrım geçmiyordu dayanılmıcak gibi olursan parol içebilirsin içmek istemiyorum diyorsan başına sıkıca yazma bağla ve şekerli su yap iç geçiriyor anında
Damladzdslk Yarenkavakkaya bende 12 haftalık hmileyim iki üç gecedir resmen kafamı yumrukladim dayanamacagim kadar bir ahri sanci girdi beynine migrenimde yok üstelik ilk gebeligimde hiç yasamamistim bunda feci ağrıyor basım ya
Birbenbirbebek Yarenkavakkaya parol içebilirsin demişti doktoru 3 aylığım iki kere dayanamayıp içtim viks sürüyorum basım ovAlıyorum ve enseme basıma buz ile kompres yapıyorum 😔 cok kötü gerçekten baş ağrısı
Senonif Yarenkavakkaya ayaklarını soğuk ya da sıcak suya sok tercih senin ikisi de olur, başına da elinle masaj yap bir yandan biraz hafifliyor benim de çok var baş ağrım 😭
Yarenkavakkaya Livelyy1 tansiyon aletim yok canım ölçemiyorum hastaneye mi gitsem dedim halsizlik de var çok
Livelyy1 Yarenkavakkaya aşkım aynı şeyi yapacak tansıyonunu ölçecek serum verecek başka bişey yaptığı yok ama şekerli suyu dene geçirmezse gidersin doktora
Canoski_1 Nane yağı veya mentollü migren taşları oluyor onları temin edebilirsin eczane veya aktardan o da iyi geliyor