40+3 geldi benim miniğim Pozitif Doğum hikayem; 23.11.2024 akşam yarım saatte gelen bi ağrı vardı dakika tuttuk yarım saatte bi geliyordu hastaneye gitmeye gerek duymadık sonra 11 bucuk uykum geldi uyudum sabah 07.00 öyle bi ağrıyla uyandım ki geliyor dedim sonra yine dakika tuttum 10 dakika bi vuruyor dedim hemen doktora gitmeliyiz eşimi aradım hemen hastane gittik 08:30 hastanedeydik muane ettiler 3 cm açıklık var dediler evime gidip kahvaltı yapayım dedim cocugun kalp ritmi hoşlarına gitmediği için evimde uzak olduğu icin izin vermediler sonra dedim kayınvalidem gile gideyim kahvaltı yapayım orası cok yakın tamam dediler onlardada asansör yoktu 5 dk düşen bi ağrıyla merdivenlerle 4 kata çıktım daha sonra hemen dedim ben bi duş alayım ağlaya ağlaya duş aldım cunku ağrı artık 3 dk bi vuruyordu hemen çıkıp kahvaltı yaptım yaparken hem Ağrıdan kıvranırken yaptım eşimde bi anda belime mesaj yaptı daha sonra hemen hastaneye gittiler tam nst baglıcaklardı 9 cm açıklık var dediler hemen apar topar doğumhane aldılar önlük bile giydirmiceklerdi kıyafetimle yapcaklardı doktor dediki giydirelim hemen hıZlı bi şekilde giydirdiler. Ne yaşadım oan unuttum 24.11.2024 saat; 11:43 evladımın sesini duyunca herseyi unuttum tam 20 dakikada çocuğumu kucağıma verdiler. Size tavsiyem ağrı çekerken hem sakinim vücudum gevşek dedim kendi kendime sürekli ağzımda bu laf vardı. Doktorum dediki 2 doğumunu sen evde bile yaparsın dedi 😂