hamcokelek33 aybuke__ merhaba evet çok memnun kaldık iyi ki tuncay beye gitmişiz. Tam 1.5 saat döne döne inceledi. Pek konuşam biri değil soru sorduğunuzda cevaplıyor ama inanılmaz güven veriyor. Sadece randevu bulmak çok zor çok yoğun kendisi🥹
senamom_ hamcokelek33 merhaba bende Nevşehir de yaşıyorum ve detaylı ultrason için kayseriye gittim şimdi doğumu bekliyoruz çok şükür mehmet tayyara gittim ben ve oldukça memnun kaldım size de tavsiye ederim
hamcokelek33 senamom_ aaa gerçekten mi🥹 nevşehirde doktorunuz kim, biz tuncay beye gittik iki hafta önce kayseriye detaylı için🥹
Tuba2144 senamom_ beni de hoca Kayseri’ye yönlendirdi 20-24 hafta arası acaba bı sıkıntı görünce mi yönlendirme yapıyor yoksa rutin kontrol amaçlı mi aklıma takıldı da
aybuke__ hamcokelek33 bizim de şubatta gitmemiz lazım ama halen karar vermedik nere olsun diye teşekkür ederim ☺️
senamom_ hamcokelek33 beni önce sibel koçak takip ediyordu kapadokya hastanesinde daha sonra içime sinmeyen birkaç şey oldu kayseride ülkü bozkurta gittim daha memnun kaldım ve orda devam ediyorum sizin doktorunuz kim nerde oturuyorsunuz 🌸
hamcokelek33 senamom_ yaa ben de sibel hocaya gidiyorum önceden gülden hanımdaydım pek hoşuma gitmedi sonra değiştirdim🥹 kapadokya hastanesine yakın oturuyorum ben de
senamom_ hamcokelek33 aramız yakınmış bende kapadokya hastanesine arabayla 5 dakikalık mesafedeyim gülden hanıma da hiç gitmedim ama sibel hanım iyi bi doktor nevşehirde devam etseydim kendisini tercih ederdim muhtemelen
hamcokelek33 senamom_ sizin doğum yakın herhalde, allah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💖
senamom_ hamcokelek33 sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah tanıştığıma çok memnun oldum aynı şehirden aynı mahalleden birini bulmak çok mutlu etti beni
Seymanurkurt sngl3875 Kızılay hastanesinde Şerif ışın a gittim memnun kaldım ben 3000 TL ye yaptırdım ama şuan güncel fiyat nedir bilmiyorum bı kaç hastaneye sordum en uygunu burasiydi
fdn25 sngl3875 kendi özel kliniğinde yaptırdım ben detaylıyı ama aynı zamanda erciyes tıp fakültesinde hoca diye biliyorum hasta bakıyormu orada bi bilgim yok ama
hamcokelek33 senamom_ ben de çok memnun oldum🥹 nevşehirin yabancısıyım taşınalı 1 buçuk yıl oldu. Merak ettiğim araştıracağım bişey olduğunda mutlaka size danışacağım 🥹🥹
senamom_ hamcokelek33 tabii ki isterseniz instagramdan ekleyebilirim kullanıcı adınızı yazarsanız numara vermek burdan pek güvenli olmayabilir o yüzden
Tuba2144 hamcokelek33 beni de hoca Kayseri’ye yönlendirdi 20-24 hafta arası acaba bı sıkıntı görünce mi yönlendirme yapıyor yoksa rutin kontrol amaçlı mi aklıma takıldı da
senamom_ Tuba2144 bebişli olunca görmek günler sürüyor kontrol için yönlendiriliyor Nevşehir’de detaylı ultrason yapan olmadığı için