Merhabalar. Benim başıma geldi başkasınında gelmesin yada erken tedbir alınsın diye yazıyorum. Bunun öncesinde bebek bir yerde toplanıyor gibi hissediyordum meğer kasılmaymış. Hunileşme olunca bebek toplanıp kanala yöneliyor. 20. Haftamda lavaboda dağılmayan sarı toplu duran akıntı geldi.(slime gibi) işaret parmağının yarısı kadar neredeyse. Şüphelendim araştırdım nişan mı diye çevreme sordum. Ya kanlı yada pembe olur dediler peki dedim. Ertesi gün küçük bir miktar yine geldi dağılmıyordu. Tek seferlikte olabilir tabi sanırım benim içinde kalan parça geldi. Sonrasında doktora gitmek istedim. Doktorum normal akıntı dedi ama benim içim rahat etmedi normal değil ilk kez görüyorum dedim. Bakalım dedi ve hem alttan hem karından ultrasonda bakıp panikledi. İyi ki gelmişsiniz biraz daha geç gelseydin bir gün sonrası bile müdahale edemezdim dedi. 19mm olmuş rahim ağzı uzunluğum. Acil serklaja alındım hiç vakit kaybetmeden. Ameliyattan sonra 4. Günüm. İhmal etmeyin gidin. İçiniz rahat eder en azından. Banada dua edin lütfen bebeğim zamanında sağlıklı bir şekilde doğsun.