Esradrmzzo Kızlar merhaba 21. Haftada normal tetanoz aşısı olmuştum 28. Haftada doktorum adacel aşı önerdi bugün onu yaptırdım ama göz kararması,hafif bulantı ve bebek hareketlerinde normale göre artış oldu bu yan etkileri yaşayan var mı başka
myavocado Esradrmzzo 29. Haftamda olmuştum adacel, hiçbir yan etkisi olmamıştı ben de ama kişiye göre değişebiliyor doktorunuza danışın bence, normal olup olmadığını
Eylul41 Esradrmzzo merhaba kacinci haftaya kadar olunuyor acaba ben suan 28 e girdim doktora gittigimde 29 olacagim 27 de vuracagim dedi ama ona denk gelmedim 2 ayri doktora gidiyordum da doktorum il dışında yarin bende bi mesaj atayim olmadi . Cunku tetenoz olmadim daha önceki gebeligimde oldum 5 sene korur dedi doktor benim 3 sene oldu ama adacel yapacagim dedi
Esradrmzzo myavocado teşekkür ederim sordum istirahat etmemi normal olduğunu söyledi inşallah öyledir 🙏🏻
Esradrmzzo Eylul41 27-36. Haftalar arasında vuruluyor ama ideali 30 a kadar olmak diye biliyorum geç değil yani doktorunuz gittinizde 29. Haftada yapar büyük ihtimalle
Eylul41 Esradrmzzo tesekkur ederim 🙂 yan etkisindende korkuyorum açıkçası bazi soylemler beni korkutuyor ben 2 gebelik gecirdim 2 doz oldum toplamda . Ama sureleri uzadi birinden 5.5 sene birinde 3 sene geçti ama doktorum adacel her seyi kapsayan bir aşi demişgi bende korkuyorum pastan tirnaktan iğne cividen cunku sezaryana girecegim. Ama serklaj dikişli bazi kadinlar olmuyormuş aklim tamamen allak pullak bende dikişliyim . Ama tabi doktorlarimiz daha iyi bilir
Esradrmzzo Eylul41 kesinlikle doktorunuz ne derse dinlemek lazım. Benim 2 yıl önceden tetanoz aşım vardı 1 doz ama doktorum tekrar olmamı istedi gebelikte de . Bende sezaryen olacağım.1 doz tetanoz 1 doz adacel oldum. Çok tereddüt edip stres yapmıştım bende aşıları olacağım zaman ama bebeğin bağışıklık kazanması içinde çok önemli aslında. Zararı olsa doktorlar yaptırmazdı zaten