rum04- Kızlar 4+5’im. Bugün kadın doğuma gittim rahim duvarım kalınlaşmış ama keseyi tam göremedi küçük duruyor dedi. Keseniz kaçıncı haftada göründü?
Merve_kucuk rum04- Ben 8 haftalıkken gittiğim için bilmiyorum. Hem keseyi hem kalp atışını duymuştum 😌 sonra 11 haftalıkken gittim ikili test yaptırdım. Bide bu ay sonu gideceğim 15/16 haftalıkken cinsiyet ve sonuçlar için
De25 rum04- 5 haftaliktim gözüktü ama bebek gözükmesi kalp atışı da gözükmesi 6 7 haftalık gittiğimde gözüktü
58ee rum04- bende o haftada öyle demişti 2 gün sonra kücük bir kese gözüktü 1 hafta sonrasında bebekle kalp atısını gördük
Nilayy95 rum04- geç döllenme ise değişebilir canım. Benimki 4+6 da göründü bazı ultrasonlara görede değişiyor, o yüzden canını sıkma 7 haftalık olunca git kalp atışını da duy.
Aleyysss000 6 haftalıkken kese bebek kalp atışı gözükmüştü ama herkesin bir değildir kendini burda ki insanlara göre değerlendirip stres yapma yani 8 haftaya kadar yolu var
rum04- Nilayy95 adetime bir hafta kala öğrendim o yüzden geç döllenme değildir diye düşünüyorum ama haftaya görürüz inşallah
Meltemanneolsun rum04- ben 4 haftalıkken öğrendim bugün 5. Haftam doldu kontrole gittim ve görüldü kese. Bı de beta değerin 1000 üzeri olması gerek
rum04- @Nilayy95 @ Nilayy95 @DENIZ_55 değerlerin güzel dedi betam cuma 541’di şuan kaç sistemde göremedim daha. Haftaya tekrar kontrole gideceğim inşallah görürüz
DENIZ_55 rum04- belki geç döllenme falandır canim sıkma canını bende 4+4 kese göründü 6+4 hem bebek hem kalp atışı duyuldu
plajterligi rum04- betanız kaçtı bende adete bir hafta kala 7 değerle öğrendim 2 gün sonra 44,76 oldu, cuma günü adet günüm ve 4+5 oluyor doktor randevum var o güne
2Princess1Mom rum04- Adete göre 6 haftalıktı ama ultrasonda 5+4 gözüktü o zaman gördüm keseyi. Endişelenmeyin haftaya gittiğinizde görürsünüz inşallah ❤🤲